tirsdag, februar 07, 2012

Let's skate!


Una de les coses bones que té aquest fred extrem és poder patinar pels llacs. Als llacs de Copenhaguen (4 llacs un al costadet de l'altre) només està permès patinar quan el gel té un mínim de 18 cm de gruix, perquè és una zona molt gran i el pes de la quantitat de persones que hi passegen és també molt elevat. És el tercer any consecutiu que es converteixen en un lloc per jugar i patinar, i fa tres anys feia exactament 16 que no s'obrien, que vol dir que he tingut molta sort (siguem positius) aquests últims anys. Caminar per damunt d'un lloc que normalment és aigua és una sensació de llibertat fantàstica i fa entrar ganes de saltar i cridar i fer el burro.

5 kommentarer:

Maria sagde ...

Això vol dir que vaig ser una il·legal sense saber-ho!
Patinar pels canals també és una de les millors coses de l'hivern a Holanda. Sobretot si patines entre els camps i vas notant el cruixit del gel negre sota els peus.

manel sagde ...

Doncs cal aprofitar aquest fet per trobar emocions noves.Certament val la pena i no sempre es pot gaudir d'aquestes sensacions.

Ciutadà K sagde ...

oh, què guaiiii ... el nostre riu Ebre no es congelarà mai, no? :P

lifes sagde ...

Quina ràbia, aquest es el tercer any que tinc unes ganes bojes de poder patinar sobre els llacs i dos cops que el puto gel se m'escapa per els pels... :-( :-( :-(

Disfruta-ho tú que pots!!!!!!

Gon sagde ...

Mentre no es trenqui... :P