mandag, august 29, 2011

Exigència

No se'n pot ser de perfecte, tot i que jo ho intento i ho intento i em foto de lloros amb les mateixes coses cada vegada.
Avui he fet un exercici prou bo que m'havia de servir per ser una mica més conscient de la meva auto exigència. Es tracta de fer una llista amb les coses que un mateix s'obliga a fer i a ser durant tota una setmana.
Que sóc molt exigent amb mi i amb la resta no és res nou, però la llista ha resultat ser llarga llarga llarga. En conseqüència m'he declarat en vaga i en comptes d'anar al gimnàs a donar cops de puny he decidit que me'n vaig a fer una banyera amb llibre inclòs.
Exercici molt recomanable.

7 kommentarer:

pati di fusa sagde ...

jo també l'hauria de fer, aquesta llista. no sé si em sortiria tan llarga com a tu, però com que segurament arribaria a la mateixa conclusió... cap a la banyera s'ha dit! ;)

Laura sagde ...

molt millor la banyera que els cops de puny, on vas a parar! segur que t'ha sentat la mar de bé!

jo faig llistes de coses per fer i les penjo a la nevera, i quan tinc temps i ganes, ho vaig fent i vaig ratllant les que he fet. fa uns quants anys vaig fer un curs per aprendre a organitzar i aprofitar el temps i ens van dir que, psicològicament, anava molt bé ratllar el que havíem fet i deixar-ho a la vista, del pal: "ho havia de fer i JA HO HE FET, em mereixo un premi, ole". i la tinc allà penjada, no me la miro gaire, però quan ratllo coses és guai. i aquell dia tinc ració extra de gelat de xoco. :-)

C. sagde ...

M’agrada l’expressió “fotre’s de lloros”. Expliquen que el Pep Sala dels SAU, en una ràdio de Madrid, va comentar que un cop va patinar a l’escenari i “se jodió de loros”. I el locutor va dir-li “te iba a preguntar pq no hacéis canciones en castellano pero es igual, es igual...”. Vigila amb el llibre! A mi un cop em va caure a l’aigua!

Cafelitus

NUR sagde ...

Ostres!!! que fort!!! Una llista de les coses que t'obligues a fer!!! No se que posaria jo, de veritat!!! Fer el dinar, valdria??? Jo no soc gens exigent, ni em mi , ni en los altres, posa exemples, que no se m'ocureix res!!! Jo crec que faig el que vull, en cada moment!!
Aveure si sere Hippy!!

manel sagde ...

Espero que el llibre no sigui electrònic ,per que si es mullés podria haver-hi un corto-circuit.

Ciutadà K sagde ...

buf! jo em tenia per una persona exigent i autoexigent però no amb aquest nivell d'ansietat que intueixo en el que dius, Carol... jo ho porto en calma, com a part de mi... a veure si portes a dins una hippy passota que no vol tantes exigències???!!!
Be water, my friend!!
je,je,je,je

Molt d'acord amb les llistes que comenta la Polita, jo faig el mateix...

MARTONA sagde ...

Piru, poder hauriem de fer un stage a cristiania?! Recorda que aquestes imperfeccions son el que et fan ser tant especial .(no se qui em va dir aixo ...;) )