mandag, august 15, 2011

El dilema del braç tonto

Els qui dormiu amb algú al costat segur que coneixeu aquest dilema.
Que bonic és dormir abraçat a algú, oi? A mi no m'agrada adormir-me mentre m'abracen perquè tinc la sensació de dormir amb una boa constrictor a l'esquena i tot i que jo no em moc gens mentre dormo, necessito saber que si em vull moure, puc fer-ho. O sigui que sóc jo la pobra que fa la cullera i que té per tant el dilema d'on coi poses el braç. Posi on el posi sempre se m'acab per adormir, i me l'haig d'agafar amb l'altre braç i posar-me'l a lloc, i és una sensació horrible. Si el deixo al llarg del cos em sento hiper patosa, així que cada nit que dormo abraçant acabo amb el mateix dilema.
S'accepten propostes.

5 kommentarer:

manel sagde ...

no hi ha res millor que dos llitets individuals ben juntets un al costat de l'altre.Tot es pot fer igual però amb la diferència de que,si fa falta, pots possar el braç/ços on vulgui sense que s'et adormin (si no vols que s'et adormin es clar).

MARTONA sagde ...

Piru Jo soc La que rebo el brac i La cama, i mencanta encara que pesin Moors Kilos, aixi que nö et Puc ajudar...

L'hora del tàper sagde ...

Jo també sóc de les que abraço, però llegint el teu post m'adono que no sé que faig amb el braç que em sobra... faré un estudi de camp.

Ciutadà K sagde ...

ja,ja,ja,ja m'ha encantat aquest post perquè jo MOLTS i MOLTS dies m'aixeco amb els braços fets pols... estic i igual que tu i no puc fer-te cap proposta, ja m'agradaria, ja!
el millor seria poder-te'ls treure (els braços) i posar-los a la taulera de nit, com si fos la dentadura ... però llavors com abracem??? :S
sí, és un autèntic dilema...

Tu, jo i l'Otis sagde ...

Molt bona!

Jo sóc de dormir lliure i moure'm molt, i ell encara es mou més que jo, però és més osito i té tendència a venir a abraçar-me en somnis.
El tema és que per adormir-me m'agrada tenir la mà dreta sota el cap, mantenint el colze doblat, i això no és gens bo ni per al colze de tenista ni per la tendinitis del canell... i molts dies em llevo amb el braç baldat.