onsdag, maj 18, 2011

Día dels pastissos

Aquesta cua a la porta de l'ajuntament és ni més ni menys de la gent que havia pagat una entrada per jalar tots els dolços que s'oferien al Dia dels pastissos :)

Aquí ni dia de la mare ni del pare, és clar que no, la gent sap perfectament el que vol quan el sol comença a deixar-se veure i se'ns treu la pena de l'hivern del damunt: pas-tis-sos.

Jo no hi he pogut anar perquè la feina em té tot el dia presonera, però he mirat les fotos de la pàgina oficial, i crec que hauria fet la cua.

La veritat és que últimament a Copenhaguen se celebren coses xules. Al febrer hi va haver la setmana dels restaurants. La majoria de restaurants bons bons bons oferien menús per 200 corones (molt molt barat), menús tancats a horaris concrets. El Frej i jo vam anar a un restaurant que té una estrella Michelin que està molt a prop de casa i que sempre ens mirem amb cert recel camí del supermercat. Vam menjar molt i molt bé i sembla que la iniciativa va ser tan exitosa que la repetiran l'any que ve.

I com és que ningú no accepta la meva oferta de passar dues setmanes al juliol a Cphg a canvi de cuidar-nos el gat? Ja us he dit que és una ciutat molt preciosa a l'estiu, no?!

6 kommentarer:

lifes sagde ...

Hola Carol, jo si vols m'offereixo a cuidar-te el gat, de fet ja ho vaig fer l'any passat també a CPH, encara que francament no sé si acceptaràs perque encara que jo et conec de llegir-te fa al menys un parell d'anys, jo només he comentat un cop per aquí. :-) :-)

Pero intentar-ho es gratis i ara m'he fet molt fan de les coses que es fan gratis. I aquest any tinc intenció de passar part del mes de Juliol (el que em pugui permetre) a CPH per buscar feina de lo meu ja que aquí la cosa està molt fotuda (sóc quasi doctora en bioquimica).

Per si de cas: rhpbioquimica@yahoo.es


I per cert, lo dels pastissos....nyam...sempre que he anata a CPH acabo amb dos kgs de més (o tres :-P) :-P

Rosanna

http://lifestraveller.wordpress.com

Laura sagde ...

m'agrada el dia dels pastissos! jo vull venir!!!

(jo ja saps que no et puc venir a cuidar el mixet, sorry...)

Tu, jo i l'Otis sagde ...

Jo vindria amb molt de gust, però crec que el meu marit no hi estaria gaire d'acord ;)
Si vols ho comento amb un parell d'amics, 100% de confiança. A veure si hi ha més sort... (merda de vacances a l'agost!)

Ciutadà K sagde ...

Ostres que sàpigues que la Nur i jo ens ho vam plantejar... i seria una passada... però som molta gent i animals i panxolines kinder i poques peles (tot i la teva oferta temptadora) ... llàstima, eh? llàstima! quelcom així no es planteja molt cops ... :S

Ostres, això de les setmanes temàtiques mola molt, eh?? Aquests vikings són la pera ...

NUR sagde ...

Jo vindria, però lo que diu el Xavier, les peles.... fatal!!! Si vols portar el gat te'l cuido a casa meva, i quan marxis te'l porto a Barcelona.Aixi ens coneixem!! T'ho dic de veritat!!!

Carolina sagde ...

Gràcies Nur! Ets un solete :) Però és que marxem a dues illes gregues, no passo pe BCN.
I no patiu, que aquí sempre hi haurà lloc per vosaltres.