onsdag, maj 25, 2011

113

És el número d'examens que m'ha tocat corregir com a censora aquest any. 113 examens d'anglès a 7-9 pàgines per examen. Són com els de la nostra sele allà, per això són llarguets.

És molt avorrit, sincerament, corregir proves de gent que no són els teus alumnes a tota marxa és una mica pal. Però m'agrada molt el sistema i les hores estan molt ben pagades.
Dels 113, jo sóc censora número 1 de 60, i censora número 2 dels altres 53. Cosa que vol dir que tinc uns dies per corregir els 60 i enviar-los a la segona censora, que els corregirà sense haver vist les meves anotacions. D'aquí uns dies a mi m'arribaran els 53 que una altra persona ja haurà corregit. Cap de nosaltres té relació amb els alumnes o l'institut del que vénen. El 15 de juny ens trobem tots els censors de totes les assignatures a Odense, i ens diem les notes que li hem donat. Si jo li he donat un 02 a una i l'altra li ha donat un 7 hem de parlar i posar-nos d'acord en una nota que introduïrem aquell mateix dia. O sigui que tot està pensat perquè la nota sigui el més neutral possible.

Ja us ho he explicat que l'escala de notes aquí és de -3, 00, 02, 4, 7, 10 i 12?

6 kommentarer:

òscar sagde ...

Sembla un sistema força just de correcció.

També sembla una feinada terrible

NUR sagde ...

-3???? però això que és algú que no anat ni a la classe, ni a l'examen, no?

Laura sagde ...

ostres, notes negatives!!! has posat molts -3??

Ciutadà K sagde ...

El sistema el trobo super-controlat, no? fent honor a l'actitud nòrdica!
El que flipo és en el sistema de notes? lo de -3 és total!!!

Carolina sagde ...

El -3 és una manera de dir que és el pitjor del pitjor, si per exemple un alumne ha vingut poc a classe i no ha entregat res o el que ha entregat és un desastre, es posa un -3. Als examens, si pràcticament no hi ha res contestat otot plegat fa molta pena, doncs també.

És una mica com el nostre 0.

I sí polita, per desgràcia n'he posat uns quants :(

manel sagde ...

com que jo vaig estudiar el batxillerat via llengua francessa possiblement com a censora em possaries ,no dic un -3 ni un 00 ,però a 7, 10, ò 12, no arribaria de cap manera.Buaaaaaaaaaa(que em puc presentar al setembre?) .