tirsdag, marts 29, 2011

T'estimo (i de vegades em sembla que no)

L'amor és ben curiós. Últimament em passa que engegaria a tothom a cagar mones, sobre tot a algunes de les persones que més m'estimo. Potser és que porto massa mesos treballant massa. Potser és que el sol no ha decidit presentar-se, tot i que l'invoquem cada dia amb molta força. Potser és que amb el temps, un s'adona de que les coses no són com un es pensava, i que no es pot tirar enrere, només endavant. Potser és que el vi no només millora amb el temps, de vegades es torna vinagre. 

11 kommentarer:

Kelitxi sagde ...

Guapi! Treballar massa és dolent! I que al sol no li doni la gana de presentar-se tampoc no pot ser bo. Baixa uns dies cap aquí, que ja ha arribat la primavera i hi ha dies preciosos... I, a més, tenim ganes de veure't. :-)

Tu, jo i l'Otis sagde ...

La proximitat ja ho té, això. El carinyu de tant en tant punxa...

Agafa't un descans, dona! I vine a prendre el solet!

Joan sagde ...

Mira quanta gent vol veure't. Baixa un parell de mesos!! I el Frej també!!

Petons cap el Nord

Laura sagde ...

sí! tenim MOLTES ganes de veure't i de prendre el solet amb tu!

manel sagde ...

Esperar massa mirant cap a fora fa oblidar que l'amor,el "sol", les coses que son com han de ser,s'han de cercar dintre de un/a.
La exigència de buscar la felicitat en els demés condueix al neguit i a la frisança.
El sol arribará, i l'amor continuará omplint a qui estima.

òscar sagde ...

Ja passa sovint això: envies a qui vols a cagar mones i, en no res, no vols altra cosa que retorni de tant escatològica pràctica.

Sort que l'enviar dura un no res!

pati di fusa sagde ...

no et deixis vèncer pels elements (núvols, fred, feina...). les nostres bateries no són inesgotables. vés a buscar el sol i recarrega't d'energia! i a tirar endavant, i tant, que tu pots! ja veuràs com la mà dreta s'imposa (la de la L, vull dir, eh?)... ;)

Ciutadà K sagde ...

Sí, sí, votem per la mà dreta i per a que arribi el sol d'una vegada a l'exterior però, sobretot, l'interior... un sol que t'acaroni l'ànima i escampi els núvols.
Estic amb la Patri: carrega energia!!!

Carolina sagde ...

Gràcies a tots guapos! Faig el que puc :) I el 15 d'abril em teniu allà donant la tabarra i prenent el solet, segur que ajudarà!

Unknown sagde ...

Però bonica, si ets tu qui sempre ens porta el sol :-)
Fins molt aviat!

Sebastian & Laia sagde ...

VA que ja no et queda res per venir i gaudir del solete!!!!