søndag, august 15, 2010

Inception

Dear senyor Nolan, el convido a un cafetó, ni que sigui de 5 minutets, i així potser em pot aclarir un parell de coses sobre la peli? Si us plau? Només 5 minuts? 3?

7 kommentarer:

Ciutadà K sagde ...

ja,ja,ja,ja,ja ... què bona, ets, Carol... què et neguiteja? no em diràs que no et va agradar?

...comparteix amb nosaltres aquest 'parell de coses' ... :)

Laura sagde ...

bon dia!

encara no l'he vista, però segur que només el vols cinc minutets, aquest tros d'home? queda-te'l una estoneta més, dona! :)

Carolina sagde ...

Em va encantar, sí, però em sembla que hi ha detalls que no pillo. Per exemple, per què el Saito està tan gran al 4t nivell i el Cobb no si els dos estan al 4t nivell? Que no hi van al mateix moment? És que li costa molt trobar-lo? La baldufa es para al final? Sí, no? Perquè és que si no tot plegat m'angoixa molt!

I Polita, el senyot Nolan a mi no em diu res de res. Algun dels actors sí que me'l quedaria. Si es decideix a fer un cafè amb mi puc sedar-lo i deixar-te'l tot per tu ;)

NUR sagde ...

PEr a mi la baldufa no es para, ni es parara.
I com el Saito es mort al terecer nivell, i per això passa abans a l'altre nivell, potser 15 minuts abans, i com el temps es tan diferent en els nivells, ell pot tardar tota una vida per anara buscar-lo.
Ah i el dubte que tinc, es pq al hotel no hi ha gravetat, i en canvi a la neu si, si tots estan a la furgoneta caen, no hi hauria d'haver gravetat en ningun nivell, o en tots!!!

Ciutadà K sagde ...

Quan has quedat amb el sr. Nolan, Carol? nosaltres també venim, si no t'impora, és clar!... com ja has deixat clar que 'no et diu res de res'... no molestarem massa :P

... el meu interès és únicament mitòman, no li vull preguntar res!
:)

Carolina sagde ...

És que els de l'hotel i els de la neu estan en nivells diferents. De fet, el fort de la neu és un somni en un somi, i és el somni de l'Eamon. Pfffffff. Quin merder. Una altra cosa seria preguntar-se perquè els efectes d'un nivell no passen a l'altre...

Laura sagde ...

ai!!! que jo m'havia confós!!! que em pensava que el christopher nolan era el christian bale, i no, a la polita li agrada el bale!!!!