lørdag, juni 19, 2010

English pitinglish

Jo de petita era molt enamoradissa. Això junt amb el fet de tenir una germana gran i algun factor genètic més van fer que m'enamorés perdudament de l'anglès. M'havia passat moltes tardes repetint les cançons d'aquest àlbum, llegint els llibres que la meva germana tenia a classe i escoltant tot el que sonava diferent. La pobra Gisela es va empassar moltes tardes camí del Casal escoltant-me xerrar pels descosits el que ni jo mateixa entenia però em fascinava, ja fos en forma de cançó o the cat is under the table.
Per això em fa molta il.lusió tornar a fer de professora d'anglès. Qui sap si em trobaré algú amb el mateix entusiasme. Els últims dies he anat a veure examens orals de castellà i d'anglès a l'institut que ja és el meu nou lloc de treball, i és una sensació molt especial, carregada d'emoció i de ganes de començar.

I mentrestant tinc aquí a les meves tres princeses, i crec que la meva neboda Valentina ara mateix parla en Ewok.

3 kommentarer:

Ciutadà K sagde ...

je,je,je,je... en Ewok! molt bona aquesta!

Doncs ja saps què et toca? aprendre 'ewokià'! (total, tu ja en tens traça amb això dels idiomes)

Bona setmana, vinkinga!

NUr sagde ...

Disfruta de les teves princeses!!!
I de la teva renovada energia!
Petons !!

pati di fusa sagde ...

a mi això mateix em va passar als 12 anys amb el "nothing like the sun" de l'sting, però em sembla que l'enamorament era més de l'sting que de l'anglès. ;) és un gran mètode per aprendre idiomes!