mandag, maj 24, 2010

Carolina 12.0

Portava molt de temps fent equilibris. Molts dies, tots els que hi caben en dos anys, buscant una altra feina. I en aquest temps, han passat moltes coses, m'he desesperat, m'he cansat, he plorat, he pensat out-of-the-box, he après i m'he reinventat.
I finalment, he aconseguit una altra feina. Una que em donarà tot el que ara no tinc: estabilitat. Tot el que a la majoria us deu semblar avorridíssim i rutinari: horaris fixes, un sou decent, companys de feina, reptes.
M'he tret del damunt un pes d'uns 20 quilos, i crec que estic a punt de tancar un cercle de coses difícils que m'han alliçonat però m'han deixant esgotada. Començo una nova etapa en un lloc que no em sembla tan gris, al costat d'algú amb qui he après tantíssim, i amb tota la curiositat de veure què passarà ara que tinc l'oportunitat de tenir una vida pensada i escrita en danès.
És la versió 12.0 de mi mateixa, que en aquest cas farà de professora d'institut d'anglès i castellà. Tanco la porta d'una habitació que vaig obrir ara fa una mica més de tres anys i n'obro una de nova.



8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Felicitar-te de nou, bonica, no et mereixes menys! I desitjar-te tota la sort i energia en aquesta nova etapa. Jo també estic molt contenta :-D
Ah, i molt ben trobada la cançó ;-)
Salut!

manel sagde ...

Una vida pensada i escrita en danés,dius.Felicitats.T'envejo.

Laura sagde ...

i t'anirà genial! de nou, ENHORABONA! :)

Unknown sagde ...

que bé Carol! Una abraçada molt forta1

NUR sagde ...

Felicitats!!!!

Ciutadà K sagde ...

MOLTES FELICITATS !!

Des de ben lluny (Ampost) i sense haver-nos vist personalment ESTIC molt content que encetis una nova etapa il·lusionada... T'ANIRÀ MOLT BÉ!!! PERQUÈ HO DIC JO, i punto!

:)

Ramon sagde ...

Enhorabona! Les actualitzacions dels bons programes sempre son cares. Les actualitzacions de les vides també. Espero que gaudeixis de les noves funcions i de les avantages de la nova interficie d'usuari que ofereix la versió 12.0

Carlos sagde ...

Doncs molta sort. Sembla mentida però a les persones multifuncionals els hi costa més trobar el seu lloc. Que gaudeixis de la teva nova etapa!