onsdag, februar 03, 2010

Coses que m'agraden

Quan és fosc, com ara, i no tinc ganes d'escriure coses avorridíssimes com les que s'han d'enviar per trobar feina, o exercicis de gramàtica pels meus alumnes i m'entra la mala consciència, intento netejar-la amb la meva carpeta menta de les coses que m'agraden.
I d'aquí no res, d'aquí dos dies, la Valentina farà 6 mesos. La Valentina ocupa una posició molt privilegiada en la meva carpeta de coses fantàstiques, tot i que crec que ella no s'entera gaire. Quan miro i remiro fotos seves d'aquests mesos, m'adono de que els nens creixen molt però que molt ràpid, i també m'adono de que encara no li he explicat cap conte. I em poso a pensar en toooooots els contes que li llegiré, i a tots els llocs on la portaré i tots els dibuixos i les figures precioses que li faré. I se me'n va la mala consciència i la mala llet i tot.
Als qui sou pares i mares avui us deixo una perla que potser ja coneixeu. Una part de mi és, de fet, una mà de contes. Tan de bo la vida em permeti traspassar-los.

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

La Valentina té molta sort de tenir una tieta com tu, amb tantes ganes de fer totes aquestes cosetes juntes, us ho passareu molt bé! Encara que és petita, li explico contes i li canto mil cançons...la veritat és que riu i obre molt els ulls, suposo que li deuen agradar ;-)
Jo ja coneixia una mà de contes, però acabo d'entrar ara mateix i he vist que hi ha un conte que es diu "Carolina i el tió", no te'l pots perdre...
Petons!

Laura sagde ...

uau! fareu figuretes de plastilina? i què li faràs? vikings? :-D que guai!

Carolina sagde ...

Sí, vikings i vaixells vikings, i animalons i de tot de tot :)

Laura sagde ...

sí!!! mixets! mixets! :)

Nur sagde ...

has de posar una patita Carolina a la teva vida, no cal esperar!!!
Es lo millor del mon!!!

Nur sagde ...

una petita, que els patos fan molt de merder!!!!