lørdag, januar 30, 2010

knitting


En Salinger s'ha mort, que vol dir que s'ha mort un autor fantàstic amb una personalitat que prefereixo no jutjar. Se'ns ha mort el pare d'en Holden. I a sobre estem ara mateix, a -15 graus. Fa mal sortir al carrer. I a sobre demà diumenge, treballo. I a sobre cobraré el mateix que un dilluns.
Però, senyores i senyors, sempre ens quedarà l'art. Aquí teniu unes fotos de la Daniela Edburg sobre el "compulsive knitting", que en aquestes latitud és un fenòmen la mar de normal. Tinc alumnes que a les pauses es posen a fer mitja. Sembla ser que relaxa, que pots calmar l'obsessió de sentir que en tot moment estem fent alguna cosa útil, i a sobre és una afició amb textura i colors. Jo tinc alumnes que a la pausa fan mitja, i la gent a l'autobús fa mitja, joves i grans.

Jo no en faig, de mitja, no m'atrau gens, mira. Però ara que tinc un temps per estar més amb mi mateixa, he pensat que faré un curs. I primer volia fer un curs d'aquests d'una cosa esbojarrada, però és que tampoc no em diuen res, i he arribat a l'avorrida conclusió que les coses que em diuen alguna cosa són d'estimulació de l'intel.lecte, i el meu s'està aprimant bastant. Així que m'he apuntat a italià. Per mi serà una manera de canalitzar tots els sentiments que estic guardant per quan torni a veure al meu filòsof. No sé si hi ha millor manera que dir tot el que guardo en italià. És que sona tan preciós, que no me n'he pogut estar. A veure si va bé.

6 kommentarer:

Dedryk sagde ...

Sento haver dubtat de la seva referència a J.D. Salinger, però va fer-se'm estrany llegir-ho abans en paper que no pas en el seu blog.
Mil i un (i dos, i tres i més) perdons.

MaryMoon sagde ...

Hola Carol! Això de l'italià m'ha recordat immediatament a Italiano para principiantes :)
Jo fa poquet he començat a fer ganxet... però no me l'emporto al transport públic, encara...

Ciutadà K sagde ...

OH! Carol què romàntic dir coses en italià ... a cau d'orella ...

millor això que no que quan entri per la porta et trobi fent mitja, no??? :P

Ciutadà K sagde ...

Em sap greu, eh? però a mi, el Salinger, no m'ha dit mai gran cosa ... ja ho sé és un pecat... :S

Kelitxi sagde ...

Hola! Que bo, jo venia a parlar d'això de fer mitja, però...
Senyor K, com pot ser que no li agradi el Salinger? Que no ha tingut una adolescència turmentada, vostè?? Jo em vaig copiar uns quants paràgrafs "existencials" a la contraportada del llibre de filosofia, a tercer de bup...

Joan sagde ...

Carooo!

Osti, ja he vist que l'impacte de la mort del Salinget t'ha provocat un viatge al passat :-P

A mi també, però la veritat, que el senyor en sí ja feia temps que no em provacava cap emoció.

El Holden sí, pels anys dels anys!!

Com va tot? Quan ve el Frej??o quan tornes cap a Oxford??

Fés-li una abraçada ben forta de part meva i molts petons cap al Nord!!