søndag, december 06, 2009

Que si el danès es pot cantar? Sí, sí, és clar !



Algú em va demanar fa poc com sonava el danès cantat.
Jo ja no sé què dir, perquè el que a mi fa un temps em sonava raríssim ara s'ha convertit en la llengua que parlo cada dia i em sona el més normal del món.
Així que us poso aquest video, d'una cançó molt mona tota ella que es diu "Els primers nòvios a la Lluna" (= els primers en arribar a la Lluna) d'un grup que aquí és veterà i molt conegut i que es diu Tv2. Us el poso amb text, a poc a poc, perquè escolteu, llegiu i jutgeu.

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hola Carol! M'acabo de posar al dia de toooots els teus posts. Avui els he acabat de llegir, i estic una mica trista perquè m'agrada tant com escrius i el que escrius, que ara, no sé què faré als vespres :-)! Amb tot el que he après... un petó molt fort i segueix escrivint,vaaaaa
Montse

Unknown sagde ...

Ji,ji,ji, no he encertat ni una! A mi em sona raro, cantat i parlat, sembla com si tinguessiu singlot...m'agraden les rodonetes sobre les "a". Per cert, aquest any han il.luminat el teu carrer amb aquells cors tan xulos?
Petons.

Carolina sagde ...

Montse, quin comentari tan preciós! És un luxe llegir opinions com la teva, i m'agrada molt que te'ls hagis llegit, no pateixis que ja escric, és que últimament he estat o malalta o atabalada, però et continuaré entretenint, I promise! ;)
Moniqueta, els cors estan al carrer com cada any, i a la nit, si pares bé l'orella, diuen que com és que no has vingut a veure'ls?

Ciutadà K sagde ...

Ohhhh, Carol!! Volia parlar el danés, però... la teva darrera frase cap a la 'teva' Monica ha estat tan bonic, que se m'han entelat els ulls i no sé que dir.... :_)

Ciutadà K sagde ...

La cançoneta molt mona, sí! sembla eurovisiva, no???

No em sona especialment raro, sí que hi ha uns sons guturals 'estranys'... però el més raro és l'escriptura... ai, les coronetes de les 'a', què mones!!!!

És el primer cop que escolto i llegeixo una cançó amb danès...
Gràcies, per il·lustrar-nos, Carol!!!

Unknown sagde ...

;_)