fredag, oktober 16, 2009

Sense paraules


Últimament m'he quedat una mica sense paraules, i això és el que fa que tingui el meu blog una mica penjat, o en aquest cas, despenjat.
De vegades és una mica dur ser human being. Quan estàs acostumat des de petit a que et valorin pel que fas, i per les notes que treus, i pel nombre de llengües que parles i bestieses tals, en comptes de que etvalorin per qui ets, costa molt aterrar en un lloc on com a human doing no ets ningú. I també és trist pensar en els veritables motius que tenien molts dels que estaven al meu voltant. És durillo. I és recomfortant veure que alguns encara hi són, i que els que vénen, vindran pel que sóc, i no pel que puc fer, o pel que sé.
He descansat molt aquests últims dies, i he llegit històries de dracs i persones amb noms impossibles, i he acariciat al meu gat moltes estones, i ja porto gorro, bufanda i guants i abric d'hivern, i estic preparada per tot el que l'hivern ens porti.

8 kommentarer:

Ciutadà K sagde ...

... quan arriba l'hivern ja passa aquestes coses... però des d'aquí, encara que estiguem lluny, encara que no ens haguem vist mai... T'ENVIEM MOLTS ANIMS I PETONS ... ¡¡¡TU, SÍ QUE VALES!!

;)

Nur sagde ...

Jo no et conec, no et puc valorar per les notes que treies, ni pels idiomes que saps(pq ho desconec), ni per la casa que tens, ni el cotxe, ni res, nomes et puc valorar pel que em deixes veure per aquesta finestra, i suposo que tu ets aixi, i m'encanta!!M'agradar llegir els teus post, ara fa dies pensava, que fa la Carol que no escriu....
Tu vals molt, pel que ets!!!Valora't tu, i deixar anar els altres.
I escriu !!!

Carolina sagde ...

Gràcies guapos.
No tinc cotxe, je je! De vegades canviar de país et posa en una situació aboslutament nova on tot ha de posar-se a lloc... i no és fàcil.
Escriuré. És fantàstic saber que hi ha algú a l'altra banda que llegeix, i es preocupa :_)

Joan sagde ...

Carooo!

Des de Castellar t'enviem molta energia cap al Nord.

Quan baixes?? Ja vaig rebre la foto de la Valentina. Molt guapa!

Des de la Ràdio et volen entrevistar al programa bdeblog quan baixis, ok?

Molts petons!

Joan

P.D: de l'Esther també

Vero sagde ...

Aquest hivern serà millor. A mi i als meus tant ens fa les notes que treguis i les llengües que parlis. Mentre ens parlis i et puguem llegir i escoltar, Carochaneta!

Una abraçada virtual i una carícia al Copernicus.

Unknown sagde ...

Ànims bonica, que aviat agafaràs energia suficient com per passar cinquanta hiverns a Dinamarca sense parpadejar ;-) A mi també m'encanta llegir el teu blog, així que res de quedar-te sense paraules, que som una bona colla els que et llegim...
Salut!

Unknown sagde ...

Neeeena, entrevista a Ràdio Castellar, ja et pots posar el traje de "lentejuelas y chorisuelos" ;-) Joan, la Valentina està preciosa, espero que la puguis conèixer aviat en persona...molts records!

Ciutadà K sagde ...

QUE T'ESTIMEM, LEÑE !!!!