onsdag, august 05, 2009

El santo al cielo

Sóc molt despistada. Això ho sap tothom. I la cosa va a pitjor. El dia del concert dels U2 em vaig deixar les entrades del concert, que per sort vam poder imprimir via e-mail al'hotel, em vaig deixar un anell al lavabo de l'hotel, que per sort m'enviaran per correu postal, i ahir em vaig deixar un encendor a dins del forn, que evidentment va petar. I no em vaig ni enterar. O sigui, vaig escoltar el pum, però vaig anar a la cuina, i tot semblava igual, i jo estava cansada i vaig ensar que era una paranoica, així que fins que el Frej no va escalfar-se el sopar no el va trobar. I vaig entendre el pum. I diu que sóc un cas perdut.
I el cas és que passo molts minuts al dia fent llistes. Ara mateix us faig una llista de les meves llistes:
1.- llista de coses per fer abans de marxar.
2.- llista de coses que haig de comprar abans de marxar.
3.- llista del que m'haig d'endur quan marxi.
4.- llista de les coses que haig de dir a qui cuidarà el gat.
5.- llista de les coses que haig de fer el dia que torni.

O sigui, que hi ha 5 llistes rondant per casa més una llista permanent que tinc en una pedra d'aquelles que funciona com una pissarra blanca, i que és la llista de coses generals per fer.
I tinc una agenda. I m'encanta perdre el temps fent llistes. La pena es que no sé si funcionen gaire. Com que el Frej és megadespistat, diu que tinc la responsabilitat de tornar-me una mica menys despistada, a veure si la convivència es torna menys caòtica. Potser m'haig de fer una llista de coses que hauria de fer per ser menys despistada.

3 kommentarer:

Laia sagde ...

Jo tb soc molt despistada...i de vegades vaig penhajant post-it per tot el pis...Diria que es fruit de l´estres!!!

Bones vacances!!!!

Dedryk sagde ...

Si fossis menys despistada no series tu!!!
Et deixo que ho siguis una miqueta menys, però només una micona ^^

Kelitxi sagde ...

Jo també sóc molt despistada i molt de fer llistes! Però ser despistat no es pot evitar, oi? Com a molt, es pot compensar fent llistes, deixant-te post-its pel pis, col·locant a davant de la porta (on molesten) les coses que t'has d'emportar (i així segur que no te les deixes), demanant a algú menys despistat que tu que t'hi faci pensar...
MOLT BONES VACANCES A TOTHOM!