mandag, marts 30, 2009

lost

Sóc una especialista en perdre coses per casa. I també en llençar coses que no hauria de llençar. De manera que quan no trobo alguna cosa m'entra el pànic de pensar que segur que l'he llençada. I vinga a buscar, i a remenar calaixos, i a trobar coses que no sabia que tenia, perquè creia que les havia perdut o llençat... menys el que busco en aquell moment, és clar. Porto més d'una hora buscant una cosa sense èxit. I sempre que em passa em ve la mateixa imatge al cap: un aparell fantàstic, necessari, a mode d'escàner, que pugués fer-se un retrat robot de la casa i de les coses que hi entren. Posem per cas que em compro una cosa nova. L'aparell fantàstic i necessari l'escaneja, i se'n guarda un retratet i li col·loca un xip per tenir-lo controlat. I voilà, en dies com avui li podria preguntar a l'aparatet on recollons està el que no trobo, i em podria donar un plànol del meu pis, i una creueta vermella per dir-me on està. No us semblaria la repera?
Si us plau, que algú em digui on està la capsa on guardo les meves lents de contacte. Hi ha reward. Si és que no l'he llençada.

6 kommentarer:

Mónica sagde ...

Neeena, vaja tela, la capsa de les lentejuelilleeees?? Doncs res, t'enviaré una carregamenta de gps per poder posar a les coses més imprescindibles, ves fent la llista, bonica ;-)

Ciutadà K sagde ...

... ui, ja em concentro, ja, però no em ve la imatge d'on està, eh????

a mi el que m'ha agradat és el laberint 'cuco' que ens ha penjat... (ja sé que no és de molta ajuda....)

neska polita sagde ...

ui, carol, segur que el ciutadà et pot explicar com faria ell un excel per mantenir una base de dades de tot el que entra a casa... oi que sí, senyor k?

:-P

whatateacher sagde ...

Benvinguda al club dels despistats! A mi em passa exactament el mateix. Si aconsegueixes aquest aparellet, m'ho diràs, si us plau? ;)

Laia sagde ...

No se si et pot ajudar...pero recordo que la meva besavia quan perdia alguna cosa resava a Sant Antoni...Jajajaja!Per intentar-ho...

仔仔Kevin sagde ...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色