mandag, marts 30, 2009

lost

Sóc una especialista en perdre coses per casa. I també en llençar coses que no hauria de llençar. De manera que quan no trobo alguna cosa m'entra el pànic de pensar que segur que l'he llençada. I vinga a buscar, i a remenar calaixos, i a trobar coses que no sabia que tenia, perquè creia que les havia perdut o llençat... menys el que busco en aquell moment, és clar. Porto més d'una hora buscant una cosa sense èxit. I sempre que em passa em ve la mateixa imatge al cap: un aparell fantàstic, necessari, a mode d'escàner, que pugués fer-se un retrat robot de la casa i de les coses que hi entren. Posem per cas que em compro una cosa nova. L'aparell fantàstic i necessari l'escaneja, i se'n guarda un retratet i li col·loca un xip per tenir-lo controlat. I voilà, en dies com avui li podria preguntar a l'aparatet on recollons està el que no trobo, i em podria donar un plànol del meu pis, i una creueta vermella per dir-me on està. No us semblaria la repera?
Si us plau, que algú em digui on està la capsa on guardo les meves lents de contacte. Hi ha reward. Si és que no l'he llençada.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Neeena, vaja tela, la capsa de les lentejuelilleeees?? Doncs res, t'enviaré una carregamenta de gps per poder posar a les coses més imprescindibles, ves fent la llista, bonica ;-)

Ciutadà K sagde ...

... ui, ja em concentro, ja, però no em ve la imatge d'on està, eh????

a mi el que m'ha agradat és el laberint 'cuco' que ens ha penjat... (ja sé que no és de molta ajuda....)

Laura sagde ...

ui, carol, segur que el ciutadà et pot explicar com faria ell un excel per mantenir una base de dades de tot el que entra a casa... oi que sí, senyor k?

:-P

whatateacher sagde ...

Benvinguda al club dels despistats! A mi em passa exactament el mateix. Si aconsegueixes aquest aparellet, m'ho diràs, si us plau? ;)

Laia sagde ...

No se si et pot ajudar...pero recordo que la meva besavia quan perdia alguna cosa resava a Sant Antoni...Jajajaja!Per intentar-ho...