fredag, november 21, 2008

tell me whyyyyyyyy, que deia l'Annie


Fot una rasca monumental. I el pitjor de tot és que fot un vent que deu venir de Groenlàndia, perquè anar pel carrer és tota una aventura. Per cert, que tinc molts alumnes que han viscut a Groenlàndia i l'illa es mereix com a mínim un post.
Total, que amb el vent, en comptes de a -2 sembla que estiguem a -12.
Demà s'esperen les primeres nevades. I he llegit a la previsió del temps que aquest hivern serà bastant més fred que els dos últims. No sé perquè les llegeixo, aquestes coses, ni perquè miro les previsions, perquè només de mirar-les ja se'm cansa el cervell, i la vista i els ossos. No sé si els ossos es poden cansar, però us juro que els meus es cansen també amb el fred. Tinc unes ganes d'hibernar.

12 kommentarer:

neska polita sagde ...

ai!! t'enviem molta escalforeta des d'aquí!

però al desembre vindràs, oi? i la family encara et donarà més escalforeta, oi?

Ciutadà K sagde ...

ai, què càlida, Polita!!! què maja!!

Òstia, quin fred!!! Jo, que sóc calurós de mena, voldria 'hivernar' a l'agost i sempre penso que en els països nòrdics seria feliç, temperaturísticament parlant... però no hi ha res com la crua realitat. Fot un fred del carajo! Però si no deus poder ni pensar, les idees no poden fluir amb aquest fred... Fer el blog té més mèrit que mai!!! Felicitats, Carol.

;)

Ciutadà K sagde ...

I si escoltes reggeaton i lambades tot el dia??? Per l'escalfor latina, dic.
No funcionaria, no????

:P

Carolina sagde ...

Noooooooo, perquè m'entra molta morrinya, i acabo plorant i se'm gelen les llàgrimes i acabo semblant sortida d'un video de la Björk ;)

Dedryk sagde ...

I jo que ahir estava pel parc amb el meu nebot i ja pensava que feia un fred de tres parells...
A partir d'ara quan tingui fred pensaré en tu i de ben segur que s'em passa a l'instant ^^

Carolina sagde ...

uuuuuuuui, que això m'ho podria prendre d'una altra manera :p
Senyor, i la senyora de les flors, que no diu res?

Dedryk sagde ...

Si que diu, si.
Però això ho deixo per quan estigui per aquestes terres i així no pugui dir-me que mai no li explico res i només parla vostè.
Li sembla prou bé mademoiselle?

Ciutadà K sagde ...

... ui, no, no doncs de música llatina res de res!!!!

jo crec que el millor és abrigar-se bé...

:P

Totalment d'acord amb el Dedryk: això nostre ni és fred ni és 'ná'!!!!

Unknown sagde ...

Jope nenaaa, mira que no pujo, eh? A mi que no em moguin del teu menjador amb la taula fantàstica al costadet de la finestra, amb la tetera fins dalt plena de te chai, amb la meva princeseta i el meu viling preferit explicant-me les últimes novetats. Si fa fred o calor a fora no m'imprta...
Mil petons, ja falta menys ;_)

Carolina sagde ...

nenaaaaa, que us abrigueu molt quan vingueu, em sents????

Anonym sagde ...

osties l´ultim hivern 2008 a copen va estar de puta mare...pero el de abans 2007 una merda de collons..ara sembla que volvemos a mas frio (merda).. y yo tengo que ir en enero con la danesita..se me quitan las ganas!:-)

Anonym sagde ...

hola, carol! aquí també fa fred. sé que no és comparable ni de lluny al que deveu patir per aquestes latituds, però és perquè et sentis una mica més reconfortada. jo odio el fred!!! t'admiro per la teua aventura vikinga, no em puc imaginar la rasca que hi deu fer!