søndag, november 16, 2008

one for sorrow, two for joy


Dos a un. Diumenge. Escric abans d'anar-me'n a dormir. Demà, o sigui, avui ja, treballo. I a sobre tenim al nen-àngel dormint a l'habitació, cosa que vol dir que m'hauré de llevar molt d'hora (tot i que ha estat un plaer tenir-lo aquí aquest cap de setmana). I és diumenge. Els diumenges són estranys. El meu pare ho deia sempre, no sé perquè, però no li agradaven. Penso que potser no era gaire feliç, no ho sé. Quan ets a casa i tens temps per pensar, si les coses van bé, els diumenges són fantàstics. Se t'enganxen els llençols, se t'enganxa el croissant, se t'enganxa el diari, el soroll de la gent al carrer, tot es fa deliciosament enganxifós i llarg i calentó. Si no estàs bé, els diumenges són una tortura, perquè provoquen moltíssima ansietat. T'entra la sensació de que has de passar-t'ho bé, que tota la societat està organitzada perquè et relaxis i tinguis un bon diumenge, i meeeeeeeec, si no el tens, et sents fatal, i el diumenge es fa una cosa enorme, llargaruda, que no s'acaba i et va deixant sense aire. Penso molt sovint en perquè al meu pare no li acabaven d'agradar els diumenges, i de vegades em poso trista, perquè la conclusió no és precisament positiva. De moment, a mi els diumenges m'estan bé, així que com que demà treballo, dos a un, one for sorrow, two for joy. Que tinguin tots un bon diumenge.

http://www.moteldemoka.com/squashed/OneForSorrowTwoForJoy.mp3

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

ets una poetissa, carupipi, tot i que no escrigui gaire-gens et segueixo sempre, espero que estiguis bé i que ens veiem aviat... for Xmas?
ptonarruuu fooorrrtttt

Dedryk sagde ...

Hi ha moments per tot. En aquestes dates no em barrufen gaire els diumenges. Ja veurem com seran els que han d'arribar.

neska polita sagde ...

hola, bonica!

ara deus estar treballant. durant la setmana el cos m'ha estat demanant A CRITS un diumenge de relax, de no fer res, o de fer coses exclusivament meves. i li he fet cas. ahir a les onze ja dormia, m'he llevat a quarts d'onze (tí, he mumit moooolt!!), he esmorzat al solet de la cuina, amb la banda sonora d'"amélie", un suc de taronja natural, un bon cafè amb llet i cereals. després m'he posat la carmen parís. la carmen parís és sensacional, si no la coneixes, te la recomano molt. i m'ha donat les piles que necessitava per posar-me en marxa: que si gel exfoliant, que si depilació, que si ara emmarco aquesta foto perquè m'agrada més que la que veig des de fa un any, que si miro el meu llibre de "princesas olvidadas o desconocidas"... després ha vingut la pati a dinar, i hem menjat espaguetis amb pesto. ella ha portat pastes, perquè fan diumenge, ha dit. i ara, després de fregar els plats, faig la ronda de blocs i m'estiro al sofà, que avui toca "el padrino 3". i després em prendré un te.

un diumenge així el tinc un cop cada dos mesos, però l'assaboreixo taant quan el puc gaudir...

bona tarda de diumenge, bonica!

un petonàs!!!

Unknown sagde ...

Doncs jo estic de diumenge desde divendres al matí, que no he sortit de casa per res, fins fa una estoneta, que he hagut de sortir. Crec que he batut el meu propi rècord...Espero que acabem de passar tots plegats un bon diumenge. Petons!

Carolina sagde ...

Boniques i bonic,

M'alegro molt de que hagueu compartit un trosset de diumenge amb mi :)
M'alegro molt de que us sapigueu regalar diumenges de pastes i pelis i sofàs.
I a tu, senyor dedryk, et convido a pensar què faria que un diumenge fos rodó, i facis, com a mínim 5 coses de la llista. Segur que pots barrufar més coses de les que penses...

Ciutadà K sagde ...

... m'agrada molt com escriu, senyoreta... quina petita i bonica reflexió sobre els diumenges...

Llàstima!!! ja torna a ser dilluns !!!!

Bon dia!

Anonym sagde ...

el diumenge es un dia mistik,pero es clar les persones com jo que hem decidit fer del temps lliure o de la llibertat de decidir que fas amb el teu temps ,una prioritat a la vida,qualsevol dia pot ser un bon diumenge

Joan sagde ...

Caro!

M'has tornat a inspirar i acabo d'escriure al meu bloc sobre el teu post. Et nomenaré la meva musa oficial (amb permís del Sr. Frej).

Ha estat un dia molt cabró. La meva amiga danesa, la Julie, es va morir el dia després del teu aniversari, i avui la seva germana m'ha escrit per dir-m'ho. Una història molt fotuda.

Mentre et llegia pensava també en el teu pare. Sempre el vaig veure com una persona molt feliç. Orgullosíssim de les seves 3 noies.

No en tinguis el més mínim dubte.

Petons cap a l'estimada Dinamarca dels meus amics que avui m'ha entristit.

Carolina sagde ...

:'( No s'hi val... desde Dinamarca només t'haurien d'arribar notícies bones. Em sap molt de greu. You've got mail.