torsdag, november 13, 2008

no té preu


Els articles que des de fa un parell de dies llegeixo en relació a la cúpula de Barceló no tenen preu. La seva obra sí, 20 milions d'euros. Està clar que molts partits polítics han aprofitat l'ocasió per deixar anar frases com que 'amb aquests 20 milions s'haurien comprat moltes vacunes'. És cert, i amb els milions que el gobern destina a l'exèrcit també, i amb els milions que un sol futbolista guanya per donar copets a una pilota també, i amb els milions que quatre re-putes guanyen per sortir a la tele i explicar amb qui s'han anat al llit també.
També és veritat que molts d'aquests exemples són de persones privades, i no de les arques dels estats, però és que hi ha tantes coses econòmiques que no tenen cap mena de sentit, que em cansa una mica escoltar mil vegades que si l'art això, que si l'art allò. I no estic defensant que cregui que això que s'ha fet és vàlid, nomes dic que senyors, mireu al vostre voltant, hi ha tantes coses podrides per arreglar...

6 kommentarer:

neska polita sagde ...

tens tota la raó...

Ciutadà K sagde ...

molt més que tota la raó...

La diferència amb els exemples 'petardos' que has posat és que l'art és una de les coses que ens diferencia dels animals... i -encara que sigui una frase molt sobada- sovint no té preu ... també Notre-Dame, Petra, Duomo de Florència... costà una pasta... però, ara, patim síndromes d'Stendhal en veure'ls ... Barceló és genial!!!

Ciutadà K sagde ...

Hola Carol, no ens coneixem però sóc un blogaire en 'connexió' amb la Polita i avui m'he estrenat en el teu blog... els enllaços amics són per això, no??? per seguir-los i descobrir...

fins aviat!

Carolina sagde ...

homeeeeeeeee, quin honor, el ciutadà K al meu blog :)
Benvingut, xafardeja tant com vulguis.

Ciutadà K sagde ...

ui, gràcies per fer servir 'honor' per a referir-se a mi... m'he posat vermell...

El Ciutadà K... que és tímid....

:)

pati di fusa sagde ...

m'agrada molt la cúpula de barceló, i s'ho ha degut passar pipa fent-la... jo també vull!!! (i això que a la feina hem fet mil correccionetes i traduccionetes sobre el tema, i n'hem quedat una mica tipets)

res, que no vinc a discrepar, carol. vinc a donar-te la raó: l'art no té preu! i aquesta obra la trobo fascinant i espectacular!

ai, que guai és firmar com a "pati di fusa brug en anden konto"... :)
(ara he de pitjar "udvig din kommentar"? provo...)