torsdag, november 20, 2008

living in a material world


Llegeixo al·lucinada al diari que una mena de lloc a internet d'aquests de cites que es diu Beautifulpeople ha creat la seva pròpia base de daes per buscar feina. I tot plegat ha tingut un èxit massiu, perquè resulta que ara tenir una cara guapa obre moltes portes. I direu, osti, aquesta que és de poble no s'entera que les cares guapes han obert portes (entre moltes d'altres coses) durant molts anys. Ja ho sé ja, però és que al diari s'ha fet una enquesta on han preguntat a la gent si creuen que ser atesos per una persona 'guapa' (que hi deu haver mil criteris per establir què és ser 'guapa') és millor, i només un 3% han contestat que els és indiferent. Això vol dir que el 97% pensen que els no-guapos s'han de quedar a casa i tenir una feina freelance perquè ningú no els pugui veure la cara o què? Quina repelús de noticia. Estic fins als collonets de que tots haguem de ser tan guapos, comprar-nos mil coses per ser-ho i haver d'escoltar a gent com la Kate Winslet dient que estic satisfeta amb el meu cos imperfecte. La Kate Winselt, que diu que té un cos imperfecte, ai quin riure, si vol ja li envio un mail amb la definició de cos imperfecte i un parell de fotos amb culs cigroners.
En fi, que la culpa de tot això la tenen els anys 60 i les seves cançons de guateque.

10 kommentarer:

neska polita sagde ...

"que se mueran los feos", quina cançó tan... (en fi).

jo no ho entenc, això. on hi hagi un bon somriure i bona predisposició, que se quiten el botox, la cirurgia, les guapures, les lletjors i tot. no podem ser tots amables i prou??? tinc una setmana dureta, carol.

BON DIA A CAN VIKING!

Kelitxi sagde ...

Ai, quin tip de riure amb això del cul cigroner!!! Suposo que la gent va contestar que prefereixen que els atengui algú guapo perquè pensaven en els dependents de les botigues i similars, no crec que haguessin contestat el mateix si els haguessin preguntat si prefereixen que el cirurgià que els ha d'operar o l'advocat que els ha de defensar al judici estigui de bon veure. O sí, vés a saber, potser sóc jo que tampoc no m'entero de res.
(Quan he vist la foto i he llegit les primeres paraules del post em pensava que anaves a parlar de la rifa aquesta d'una operació d'augment de pits que es veu que faran a una discoteca.)

neska polita sagde ...

sí, a valència.

on anirem a parar, per favor...!

Ciutadà K sagde ...

Ostres, què fuerte me parece el tema de la rifa... really???!!!

on anirem a parar....

Bon dia a ca la Vikinga!!!

Carolina sagde ...

Alça manela! Això no ha sortit als diaris danesos... jo no sóc d'eixe món.
Bon dia a tothom!

Unknown sagde ...

Kelitxi, molt bona la teva observació, estic d'acord amb tu, si es tractés de defensar els interesos d'algú segur que els resultats de l'enquesta serien diferents. Però sí, és significatiu que només un 3% els hi sigui indiferent.Carol, la discoteca aquesta és el Pacha de València, t'imagines que quan hi havia el Pacha a Castellar haguéssin fet aquesta promoció? Jo crec que Castellar no seria el que és ara ;-)

Anonym sagde ...

mi novia danesa es la tipica chica guapa,pelirroja,ojos verdes..y siempre me ha dicho que la cara le ha ayudado mucho en conseguir trabajo,asi que es cierto...!!:-)

Carolina sagde ...

Això de 'mi novia danesa' sona a que té vostè moltes nòvies en molts països :)
És clar que és més fàcil, això ja ho sabem tots, el que dic és que és molt PATÈTIC que sigui així...

Ciutadà K sagde ...

Sí, Carol un aplauso for you!!

Jo te voto!!!

:)

Anonym sagde ...

a veure ara es danesa pero la "penul" era italiana amb ulls blaus..pero se ha de ir cambiando no??pero asi es la vida no??