mandag, oktober 27, 2008

Els merders barra / reptes segueixen


Fa unes setmanes vaig eviar un mail als membres de la junta del Casal Català de Copenhague per avisar-los que em donava de baixa com a membre de la junta aprofitant l'assamblea general que es va convocar ahir. En una setmana vaig rebre mails tan convincents i dolços que vaig consultar amb coixins i ossos de pollastre varis. He passat de ser vocal de cultura a vocal de comunicació. La meva decisió, que jo creia ben meditada, estava basada en la falta de temps, el funcionament caòtic i desorganitzat de la junta i l'absoluta incompatibilitat d'horaris. Però nens i nenes, els cors i els culs inquiets és el que tenen, que no paren i que no segueixen gaire el que diu el cap. Així que he decidit com a objectiu de l'any que ve, aconseguir fer activitats més divertides i per a un públic més ampli i aconseguir ser més visibles perquè s'apunti més gent. L'activitat que la presi i jo organitzem és el sopar i concert de Nadal, que se celebra el 29 de novembre. El Quim (de Sabadell) i jo farem el quinto, que l'any passat va tenir un èxit aclaparador. vaig descobrir que hi havia gent que havia viscut més de 30 anys sense saber què és un quinto. Impressionant però cert. A banda del quinto i el catering, el més complicat ér organitzar el concert, que aquest any farà, si tot va bé, creuem els dits, la Troba KungFu. Han accedit a cobrar moltes menys peles per venir a tocar per nosaltres. I jo no sé si és una cosa cultural o què, però la gent fa pinya demala manera quan es tracta de colaborar amb el Casal. Potser fem peneta perquè aquí és fosc i fa fred. O potser és que no tothom és un malparit. Estem lluitant al telefon i fent mil reunions per aconseguir el local, el bar l'equip de so i mil collonades més, però esperem que tot surti bé :) A vosaltres us agraden aquesta gent?

3 kommentarer:

neska polita sagde ...

bon dia, vikinga!

jo no els he sentit (conscientment, vaja), però el cantant és el joan garriga, el dels dusminguet, i si fan una cosa semblant, que crec que sí, teniu festa assegurada! jo als concerts de dusminguet m'ho passava pipa.

un dia portaràs el pau debon a dinamarca, també? ara que tens poders, podries aconseguir-me'l, i tal...

petonet!

Carolina sagde ...

Ho intentaré guapa! :)

Dedryk sagde ...

Conec a la noia que sortia abans amb el cantant però como no sé si vam tirar-se gaires plats poder millor no esmentar-li :P
L'única cançó que conec és aquesta http://www.goear.com/listen.php?v=886f792