søndag, juli 20, 2008

per una vegada a la vida...


la llei funciona. Encara no m'ho crec però sembla que sí, que encara hi ha llocs on la llei serveix d'alguna cosa i està de la banda dels bons. Fantàstic, oi? La senyora a qui vaig llogar el pis quan vivia a Valby va decidir no pagar-me la meitat del dipòsit simplement perquè considerava que no havia netejat prou bé, cosa que no era certa, perquè el vaig deixar com una patena. Potser és que sóc massa morena per tornar-me tots els meus diners. Potser pensava que era imbècil. Sense entrar en detalls, la dona no em va contestar el telefon durant un mes i mig després del deute. Ni el telefon ni els mails ni res de res, evidentment, perquè no es dignava a parlar amb mi, i vaig haver d'enterar-me de la seva ressolució per boca de la llogatera anterior. Com que els que va fer és il·legal, perquè tenia 14 dies per reclamar-me qualsevol cosa i perquè es va prendre la justicia de per mà decidint que es quedava els diners i punt, la vaig denunciar i el cas va ser acceptat i portat a judici. I ole, resulta que m'han donat la raó i ara m'ha de pagar. I tan de bo li hagués pogut veure la cara... No era qüestió de diners, sino de que no em donava la gana de que per no ser jo danesa es pensés que podia fer amb mi el que li donés la real gana. Així que tot i que ja ha passat mig any, me n'alegro molt, molt, molt, de que per una vegada es faci justícia. Un aplaudiment, senyores i senyors.

10 kommentarer:

neska polita sagde ...

PLAS, PLAS, PLAS! molt bé! fes valer tots els teus drets!

Anonym sagde ...

Este pais sigue siendo una mierda, por muy temprano que nos levantemos y nos pongamos como nos pongamos.

Anonym sagde ...

enhorabona per ser valenta i no quedar-te de braços plegats. Vaya tela la dona!

fins aviat, carupipi!!!!!
muacks

Unknown sagde ...

Un aplaudiment i l'enhorabona per tu, està molt bé que hagis denunciat i que hagis posat a la llogatera al seu lloc, però quins collons. En fi, millor no donar més voltes perquè ja s'ha solucionat. Esforçar-se té la seva recompensa. Molts petons.

Carolina sagde ...

A ver, este país no es una mierda, en todos los países hay mierda, que es diferente. Aquí, y en España también. Cada sitio tiene sus cosas, lo que pasa es que tu sólo ves las malas, eeeeeeeh! ;) vale, ya sé que hoy no es un día precioso, pero algo bueno habrá, a parte de Mille, si no, ya te habrías pirado!

Anonym sagde ...

Pues mira, Carol, creo que no me he ido ya por la pereza de empezar de nuevo el "start forfra" que dicen los daneses. Ya peino canas y tal y cual, y aqui pues no esoy mal laboralmente. Veo el tema muy negro en Spanien...., los pisos, los sueldos, los contratos.
Asi que por ahora seguire aguantando a los daneses. Hoy venia en el vuelo a Malaga y si no he oido al menos diez veces el "los españoles duermen la siesta" o el "mañana, mañana" porque el vuelo se retrasaba ¡¡en Copenhague!! Nos miran para abajo, despectivamente, como si ellos fueran superiores. Y lo que pasa es que tienen miedo y complejo de inferioridad mayusculo!!!
No los trago. Pero mientras ellos esten en su acera y yo en la mia no habra problemas.

Carolina sagde ...

Bueno, en eso te doy la razón, la siesta y el mañana mañana me lo trago yo cada día de los alumnos... pero también hay gente maja de cuando en cuando... a ver, ya sabemos que no es el mejor país del mundo en cuánto a calidad humana, pero como tu dices, también nos da oportunidades. Y mira, ya que tenemos que estar aquí, pues mejor nos lo tomamos con una sonrisa, no?! Andaaaa, un poco de positivismo, malaguita, que no pareces andaluz!

Anonym sagde ...

Primerament... Felicitats, Carol! Aixó si que es una bona noticia! :-) Segur que aquesta "senyora" es pensarà les coses dues vegades el proxim cop!

Sobre los tópicos... a mi me cabrean mucho...en especial el de " mañana, mañana", sobretodo después de la boda...que por culpa de la santa pachorra de los daneses, los papeles para poder casarnos nos llegaron tarde y mal!
Y encima costaron 700 euros!!

Intentar tomaros las cosas con calma, y con una sonrisa,no les deis el gusto de ver que consiguen que lo paseis mal!

A mi ya me quedan pocos días para llegar al que dicen que es el pais más feliz del mundo... si os aptc un café, soft-ice , o una tuborg...ya direis...Os traigo algo??

Carolina sagde ...

home laia, doncs hem de quedar peti qui peti!!!
Després quan torni de la feina t'envio un mail ;)

Anonym sagde ...

Espero el teu mail doncs ;-)