mandag, april 21, 2008

natació

Com l'au fènix, ressucito de no sé on, d'un lloc molt fosc i lleig on tot és tristesa i cansament, per donar-me una altra oportunitat a mi mateixa en aquesta terra de vikings.
Passa que fa uns mesos vaig començar un procés d'autodestrucció inconscient que consisteix en llevar-se a les 7 del matí i tornar a casa a les 22h de la nit, un munt d'hores fent coses que no m'agraden en aboslut. Per què les faig? No ho sé. És cert que haig de treballar, però ningú no m'ha dit mai que hagi d'estudiar tan de pressa, nique sigui tan important saber tant per trobar una feina millor per ser més feliç. Perquè probablement no seria més feliç.
Així que jo soleta, i amb ajuda, també, m'he convertit en una person trista, cansda i estressada. I això ha afectat a moltes coses de la meva vida, les més importants potser.
Ara que me n'he adonat, he pres certes decisions que espero que ajudin a relaxar-me i adonar-me que en realitat sí puc fer que la meva vida aquí sigui molt millor.
Hi ha coses que continuaran sent difícils, però estic segura que tot anirà cap a millor. De fet, no hi ha una altra direcció.
Gràcies a totes pels ànims ;)

7 kommentarer:

UnderPressure sagde ...

Si una de las cosas que te estresan es el curso de danes, te puedo confirmar que terminar todos los niveles unicamente sirve para obtener el pasaporte y la ciudadania daneses. A nosotros eso no nos importa. Deja el curso. Siempre tendremos acento, da igual lo bien o mal que lo hablemos. Siempre seremos extranjeros, exoticos, raros, llamalo como quieras...
Por lo demas, ya sabes que siempre estoy para cafes y tartas, o lo que se tercie.
El miercoles vienen los de "andaluces por el mundo" a pasar el dia conmigo y a grabar. Intentare no ser demasiado negativo....
Pero es que acabo de llegar de Londres y siempre que voy alli me maravilla que ningun acento es extraño, ninguna persona bienvenida. Cuanto deberian aprender los daneses de los ingleses!!!
Bessos

Unknown sagde ...

Estic contenta que t'hagis adonat de totes aquestes coses que comentes i que hagis pres decisions, jo també estic convençuda de que tot t'anirà millor. I ara pasito a pasito cap a la feclicitat, que ja sé que és complicat, però coi, ja que estem aquí haurem de ser feliços, no? Porque tu lo vales, bonica, molts ànims ;)

Anonym sagde ...

Caroooo!!

Amb aquest horari no aguanta ni una anfeta amb potes :-S

Relaxa el ritme, mira el sol i fés coses maques!!

I vine cap aquí de tant en tant.

Molts petons energètics!!

Hanoi

Anonym sagde ...

Sí, vine aquí de tant en tant que tenim moltes dosis d'amor per donar-te!!!!!!!!!!!!
M'alegro que hagis ressucitat i que t'hagis parat a pensar si estaves anant per bon camí o no.
Mil petonets i fins aviat!!!!!!!!!!!!!!!!

Carolina sagde ...

us he dit a tots que us estimo i que us trobo a faltar? Doncs això. Aviat ens tindreu per allà, blancs com un glop de llet :_)

Malaguita, que no sólo es el danés, pero todo ayuda... es que si no paro no tendría nunca tiempo para ese café ni esa tarta... así que dame unos días y me pongo a tono. Gracias a ti también. Y sé bueno con los andaluces por el mundo, vaaaaaaaaaa.

neska polita sagde ...

plas, plas, plas! olé el positivisme! :-) que faràs natació, ara?

petonet!

Unknown sagde ...

Ánimo!A ver si mañana 23 de abril te conviertes en St Jordi y matas todos tus dragones. Veo que ya has empezad. Pronto la rosa brotará con fuerza y podrás percibir todos sus aromas.
besos.