søndag, februar 10, 2008

fideuà i pastís de taronja i ametlles



Com que avui tinc un dia caca-merda-cul dels bons, se m'ha acudit posar una cosa fantàstica, els dos plats de cuina que vam fer dijous passat al meu curs de cuina, i que tots els qui no viviu en aquest país us esteu perdent...
Si haguéssiu vist la cara que feien quan vaig bullir dos caps de peix per fer el caldo, i quan vaig fregir els fideus i quan vaig fer l'allioli. Per morir-se de riure. Jo mateixa vaig arribar a pensar que potser sí que no els agradaria gens ni mica. Doncs bé, de paelles de fieduà en van sortir dues, i no en va sobrar. De pastís, evidentment, tampoc.

7 kommentarer:

neska polita sagde ...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!
:-)

sort en tenen, de tu, alla dalt!

Anonym sagde ...

M'envies les receptes, carupipi!?!?!? això té una pinta ke te kags! Sempre he volgut fer fideuà però no en tinc ni la més mínima idea de com fer-ne!

ets una crack dels fogons, entre moltes altres coses!
miss U!

Anonym sagde ...

Veo que los cursos de cocina van muy bien. A ver si me invitas un dia a un fideua,mmmm, me comi una en Can Majo cuando estuve en Barcelona en septiembre....aaaaaagh (con voz de Homer Simpson...)

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Unknown sagde ...

Quina bona pintaaaaa! Dono bona fe que la Carol és una cuinetes de categoria, encara fas panets?

Anonym sagde ...

Fa un temps que et segueixo... Jo tb vaig viure a Dinamarca...

Jo vaig fer a uns danesos arrós negre i pa amb tomaquet...la cara que van posar quan vaig dir que el color negre era de la tinta el calamar van ser espectaculars....
L´all-i-oli va tenir exit moooooooooolt exit :-)

Quan vaig fer Crema catalana, la familia amb la que vivia van flipar tan que van demanar-me que en tornés a fer i van filmar com feia el sucre cremat amb el ferro...Jajajajaja!!!
Una abraçada!

Carolina sagde ...

Encantada de tenir-te per aquí laia, si véns algun dia ja saps amb qui repetir cuinetes ;)