søndag, februar 24, 2008

així està la cosa

El meu cap de setmana es podria resumir en una targeta vermella. De les d'expulsió, de les de fora del partit, per no saber jugar, per no conèixer les regles, per ser diferent, per dir coses en un to no adeqüat segons l'estandard del país, per dir coses massa negatives segons l'estandard del país, per enrabiar-me amb mi mateixa i entrar en depre total al cap de 5 segons, per no ser tolerant segons l'estandard del país, per mil raons que no puc entendre i que ara per ara són un pes massa gran que no sé fins quan més podré portar al damunt. Sempre és una putada sentir-se fora de joc. Demà, foto del taller de melindros que vam fer a casa per la xocolatada del casal català, que com sabreu (i si no ara sí,), sóc membre (pringada) de la junta. Bon dilluns tingueu.

13 kommentarer:

UnderPressure sagde ...

Que te ha pasado???

Oye, quedamos el martes o el miercoles o el jueves por la tarde para tomar un cafe y un trozo de tarta?

O una cerveza y un fransk hotdog?

Que somos pocos españoles en este pais y encima nos vemos poco!!!

Anonym sagde ...

Ostres Carol!
No se el que t´ha passat, i no et coneixo...pero quan he lleguit aquest post m´he lleguit a mi mateixa fa uns anys...
Durant una epoca jo tb vaig tenir aquests sentiments a Dinamarca, de fet quan hi anem , avegades encara hem passa.
Molts anims guapa!!, se que els necessites.
Fes el cor fort i ensenya aquests danesos cap quadrats el que vals!!

Una abraçada ben forta desde Barcelona!

Anonym sagde ...

Ostres! Fallo garrafal! He escrit "Hem passa"... :-S

Carolina sagde ...

Gràcies maca... :_) Ja veig que tenim a l'amic malaguita en comú, oi?!
doncs no m'ha passat res molt greu, i m'ha passat de tot... a veure si trobo un moment i t'escric un mail amb cara i ulls. Gràcies pels ànims!

Anonym sagde ...

Hola guapa,

t'he escrit al email que surt en el teu perfil de blog... I si, Tenim en comú al nostre amic "el malagueño" ;-) de fet ell és el culpable que ara estigui casada amb un víking.

Una abraçada ben gran!!!

UnderPressure sagde ...

Oooooh, que momento tan entrañable, mis dos amigas catalanas se han conocido. Si es que esto es todo una red rarisima lo de internet. A la pobre Laia le complique la vida, jejeje, casandola con el Sebastian. Y la conoci por el "amigos en dinamarca" aquel del msn.

Yo ya mañana me entero lo que le pasa a la Carol, ya esta bien de estar encabronada en Dinamarca. Yo es que ya de encabronamiento pase a ignorar y pasar de todo el mundo, Carol.

neska polita sagde ...

hola, bonica!

estàs millor? espero que sí. un petó molt fort! si puc ajudar-te d'alguna manera, ja ho saps, eh?
:-***!

Mònica sagde ...

què li passa a la meva carupipi estimada??? molts ànims i molts petonets, que tu pots amb tots els vikings del món i amb lo que te echen, faltaria plus... muack muack

Unknown sagde ...

Ei guapa, com va la setmana, una mica millor? T'envio molts ànims, espero que t'hagi passat la sensació de sentir-te fora de joc, això no mola gens. A veure si veiem les fotos dels melindros, no sabia que a part de les galetes i els pastissos també fas melindros, jope, igualeta que jo :p

UnderPressure sagde ...

Guapa, ya ves que no estas sola en este pais de mierrrrda. Es horrible vivir aqui, estamos de acuerdo, pero ya que estamos intentemos sacar algo bueno de todo ello.

Y que ya se acerca el veranito, menos mal.

Carolina sagde ...

Gràcies a tots, pels ànims i les paraules i els mails i els somriures... y a ti, malaguita, por el tiempo compartido y por escucharme ;)

Anonym sagde ...

Caro!

You have an email.

Petons cap al Nord.

Joan

UnderPressure sagde ...

Nos tomamos otro cafe y otra tarta el miercoles? Estoy de descanso y aqui en casa hay visita coñazo por la tarde, si que estoy deseando quitarme de en medio, jajaja.
Yo estoy que voy a matar a alguien con este nublado y el viento que se nos ha metido encima.
Y por alli abajo ya pasan los 20 graditos...