tirsdag, januar 22, 2008

penjada!


Fa molts dies que us tinc penjats, ja ho sé... és que això de refer un pis costa... i a més a més hem estat sense internet uns quants dies.
També fa molts dies que busquem un llum pel passadís. Un llum normal i corrent. Però no, aquí a Copenhague tot és de super-mega-disseny. Si no ens hem recorregut 15 botigues diferents ja, no n'hem vista cap. No hi ha cap llum normal, tot ha de ser raro i car, és clar. I et fan entrar en aquesta mena de botigues on tot és preciosíssim, una mena d'església on et mengen el cap en 2 minuts, però en comptes de religió, disseny. I et comences a sentir malament, i penses, osti, si tingués un sofà com aquest, igual quan mirés una peli, m'agradaria més. Perquè això és el que et fan creure, i tot està ordenadet per colors i formes... i comences a pensar en casa teva, i t'entra una sensació de patetisme... Doncs no. Tan de bo en aquest lloc no només hi hagués tendes on et mengen la bola, plena de consumistes podrits. Que jo vull un llum dels normals, dels baratillos, no cal que sigui de cap senyor important ni de formes exòtiques, collons, un llum...
El resultat és que ens hem rebelat, i hem fet un llum de paper amb un DINA-4. Que dius... tampoc és això, Carolina, però és que ho havíem de fer, qüestió de principis, sabeu?

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jajajaa, això del DIN A4 sí que és pur disseny!

Ole tus güebos!
monek

Carolina sagde ...

doncs el millor és que l'hem aguantat amb clips :D
miss you senyoreta monek!

neska polita sagde ...

volem foto del llum artesà!
:-)

neska polita sagde ...

i del gatet/gatàs, que fa dies que no el veiem!

Unknown sagde ...

tinc un munt de fotos per fer, prometo fer fotos del pis, del llum i del gatàs aquest cap de setmana! :)

Anonym sagde ...

iuhu! :-)