lørdag, januar 26, 2008

et år


Divendres va fer un any que estic aquí. El meu aquí i el vostre no és el mateix, és clar i això ho complica tot una enormitat. No sé si hauria de fer una valoració moral d'aquests 12 mesos, però en qualsevol cas, no la faré. I si la faig, me la reservo per mi, perquè és taaaaaaan liada que no l'entendríeu gaire. A més a més, suposo que reflexionar sobre el tema comporta donar-li voltes a si m'he de quedar o m'he de tornar o què haig de fer, i el meu cervell no pot pensar a llarg plaç. S'ha quedat en el dia a dia, i això ja m'absorbeix energia suficient. Viure aquí continua sent una batalla diària de sentiments i capacitats.
Sí us demanaria que no cometeu l'error de mantenir-me al marge de les vostres vides, perquè tot i que no us puc tenir al meu costat per abraçar-vos, d'alguna manera o altra, ho faig cada dia. Per això formeu el meu petit món , i si no puc comptar amb vosaltres, aleshores no em queda res de res.
Sona a desesperat, però és que ho és.
Demà poso les fotos promeses.
Us trobo a faltar :_)

7 kommentarer:

neska polita sagde ...

queda't amb les coses bones, això sempre. un petonàs!

Anonym sagde ...

Ànims, valenta, que tu pots amb tot! Aprofita les coses bones d'aquesta experiència i intenta no menjar-te gaire el tarro (ja sé que et serà impossible, però bueno).
Miss U 2!
PS què vol dir et ar?

Anonym sagde ...

Pues felicidades. Dentro de poco haras como yo, 7. Y pasa la vida...

Satellite Girl sagde ...

el tiempo pasa volando... como mi caso: 20.

Bueno, salí el 28 de marzo del 88... Casi casi... Bufff...

Satellite Girl sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
neska polita sagde ...

tranquil·la, munica! ja les penjaràs quan puguis. mentrestant ens anem imaginant com és de gran ara la bèstia i que bonic que teniu el piset. i després comprovarem si ho hem imaginat bé!

un petonàs!

MARTONA sagde ...

jamais de la vie!!! a tu no et deixo al marge ni de conya!!!! ja sñe que és durillo... molts patunets i una abraçada ben forta!!!