søndag, januar 06, 2008

Any nou, visita a l'Ikea


Ja torno a ser aquí, encostipada com una mala cosa, amb febre, i cagant-me en tot perquè demà toca treballar un altre cop :) La mateixa de sempre, vaja.
A més a més, el pis està potes amunt i cap per avall i el que us pugueu imaginar i més. Les caixes on ho tinc tot no estan desfetes perquè no tinc on posar les coses. Això ja està solucionat, perquè ja vam anar a l'Ikea (que per cert, molt millor organitzat que el que tenim per allà) a comprar mobles (tota la santa tarda a l'Ikea) Però és clar, abans havíem de pintar. O sigui que ara està una mica pintat. Una mica perquè ens hem quedat sense la cinta aquesta que es posa pels cantons per no tacar i hem hagut de parar i perquè no tenim temps de pintar tot el pis, o sigui que el que era blanc, passarà a ser color crema per art de màgia i de contrast.
He de dir que aquests tres dies passats ha fet molt, molt, molt fred. I que ha estat fins i tot un plaer quedar-se a casa pintant i merdejant. Vaig sortir a una festa d'aniversari al port i una mica més i m'han de fotre al microones de tornada. Massa fred per mi, i ara, toma, encostipat al canto, cada cop que estornudo em pregunto què cony faig aquí. Els 18 graus de Barcelona del Nadal estaven molt millor. Clar que allà no hi ha vikings preciosos :p No ens podríeu enviar una miqueta d'escalforeta cap aquí, coi, que no us fem peneta???

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Caroo!!

Moltíssimes gràcies per la visita a la vila que ha tingut l'honor de veure't créixer :-)

De debò, molts petons cap al Nord. Sempre al Nord.

MARTONA sagde ...

hola bonica jo si vols t'eníoa una miketa de solete.. ke a FUERTVENTURA n'he agafat molt jeje!!
patunets.. i la pròxima vegada vine MES DIES!!!!

neska polita sagde ...

hola, bonica! ha anat bé la visita, pel que veig, oi? que guai!

que penjaràs fotos del pis redecorat? :-)

petonets i bon any!

Carolina sagde ...

hola guapos,

Penjaré fotos del pis quan estigui, perquè ara està... una mica en plan selva, amb la seva pròpia fauna i flora :)
La visita ha estat curta, teniu raó, però us prometo que la propera serà més llargueta.
Petons al sud!

Anonym sagde ...

Y yo ayer me estaba comiendo un paellon en la mismisima playa, con el sol quemandome el careto y hoy he aterrizado aqui y ando super encabronado.
Este pais, se mire como se mire, es una mierrrrrda.
Vamos a quedar para comer algo un dia.
Saludos er Miguel.