torsdag, december 13, 2007

però que divertit, sí senyor


N'hi ha que diuen que Dinamarca és 'el país de la Nada', perquè no hi ha res a fer i tothom és avorrit. Em sembla una mica exagerat, però sí és cert que les previsions meterològiques són avorrides, i no sé què cony diria el Mauri si visqués aquí i cada dia hagués de dir, doncs avui, més del que venint tenim els últims mesos. Per postres, a les 15h ja se'n va el sol, i fins a les 8,15h no surt, o sigui, el país de la foscor permanent.
I també el país dels doctors de merda, perquè avui m'havia de fer una prova per la que porto esperant més de tres setmanes i resulta que ningú no m'havia dit que no podia menjar durant les 4 hores prèvies i que havia de fer una ingesta massiva de líquids. I em donaven hora pel 30 de gener, i una merda, li he dit a la senyoreta daneseta de recepció. No és culpa meva que vostès siguin tan incompetents, i no tinc perquè saber res de medicina, senyora, que sóc traductora, així que ja m'està donant hora per quan abans millor. La setmana que ve m'aniria perfecte, segur que té alguna cancel·lació, apa, miri-s'ho faci'm el favor.
Dilluns a les 11h, com una pepa, què us sembla? Em sembla que no estan acostumats a tractar amb persones malcarades i emprenyades. Per canviar una mica, jo crec que els està bé.
Irradio energia positiva avui eh... ja ho sé, ja ho sé...

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Ji,ji,ji! Ja et veig a la consulta parlant amb la recepcionista, amb els ulls fora de les òrbites, movent les mans en plan molí de vent i amb la melena amunt i avall! Quin riure :_D
Aaaaaix guapa, espero que avui se t'hagi passat una mica l'emprenyamenta i que l'encefalograma del temps estigui més animat, així no hi ha manera, jope!