fredag, november 09, 2007

angels


Aquí, mon amour mig rient amb el meu cunyat-àngel. Sí, mireu, hi ha gent que té cunyats del Barça i cunyats mig tontos i cerveseros, o cunyades estúpides, subnormals i envejoses, i n'hi ha, com jo que tenen cunyats divertits, chefs, i cunyats-àngel.
És la meva última adquisició cunyadil, i estic molt contenta, perquè és molt dolcet i se sap tots els noms de tots els animals del món i quines són les espècies de serps que viuen a vikinguilàndia i els animals que corren més ràpid i els que pesen més i tot això.
I això no és que ho pugui explicar tothom, eh.
De moment no menja coses verdes, com verdures i amanides, però la pizza i les hamburgueses li encanten, i jo li faig xantatge emocional amb pastíssos de xocolata.
El més divertit de tot és que quan t'asseus a prop seu sempre t'acaba abraçant, i et diu coses com 'què tal, com ho portes tot això'. Un dia d'aquests, me'l menjo a petons.

2 kommentarer:

neska polita sagde ...

oh, nena! quins homes més macos que tens a casa! el gran és tot ell guapot, i el pititó sí que és un angelet, eh (ara, ja et dic ara que a mi no se'm guanya amb el tema serps...).

molts petons i molt bon cap de setmana, bonica!

Unknown sagde ...

Doncs ara que ho dius, jo també estic molt contenta amb la meva última adquisició cunyadil i co cunyadil ;p Petooons!