lørdag, oktober 20, 2007

Copernicus


El gatet ens té a tots revolucionats. Estic una mica cagada, perquè encara no té 3 mesos i és enorme, i salta com les cabres. Millor dit, té necessitat de saltar. Ja vaig llegir que els gats d'aquest tipus de raça són molt carinyosos i familieros, però també que creixen molt i salten moooolt amunt. La veritat és que es porta la mar de bé, ja sap on ha de pixar i tot això, i no n'ha fet ni un fora de lloc, ha après on estan les seves coses, i no sabem perquè però té obsessió en menjar-se l'oliver del Frej. Es porta com un nenet petit, i ara dorm una hora, ara està histèric durant una altra i així anar fent. Es posa nerviós quan no ens veu i fa uns miaus que trenquen el cor ;)
Hem tacat finestres, tapes dels lavabos portes del forn i dels armaris i hem tret totes les coses dolentes... vaja, que només ens falta posar-li panyals al gat :p

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

osti, com ha crescut, el tio! què li doneu de jalar??? kina imatge més tendra, per cert... i on s'està, a cal Frej o a ca teu?

petoneeeetsssss

neska polita sagde ...

coi, sí, ha crescut molt comparat amb l'altra foto, no?

esteu molt guapos a la foto!

neska polita sagde ...

no, ara seriosament... m'he mirat la foto de la setmana passada tres cops, i he tornat a aquesta, i he tornat després a la del nicus pititó, i no entenc com pot haver crescut TAAAAAANT en tants pocs dies. m'ho expliques? ;-)

penja un primer pla del bitxo, plis, així veurem millor l'evolució.

Anonym sagde ...

és perquè la foto que vaig posar el primer dia era antiga, tontis, era la única que tenia...aleshores tenia un mes, i ara en té gairebé tres. Però ja us dic que amb tres mesos sembla un gat adult petit, i que amenaça en ser el gat més gran (i més preciós)de l'univers

neska polita sagde ...

aaahhh..., vale, clar, ara ho entenc.