søndag, marts 31, 2013

Santa Fe

Fe  1 f. [LC] [DR] Creença ferma en la fidelitat, en la veracitat, en la capacitat, d’algú, en la veritat d’alguna cosa, en l’eficàcia d’alguna cosa. 

Els últims dies me'ls he passat en una habitació d'aquest hospital que es diu (ironies de la vida) Santa Fe, acompanyant a la meva mare.

Quan jo tenia 15 anys, és a dir, fa uns 20 anys, a ella la van operar exactament aquí, i ja ens van dir que era la última setmana que l'hospital estava obert, que el tancaven.

Els hospitals, per molt moderns preciosos que siguin, són depriments, i a mi ja m'agafa mal de panxa només de veure'ls, però és que aquest edifici encara s'utilitzi em sembla una autèntica vergonya. M'explicaven les meves tietes, que quan elles van venir a Catalunya l'any 1958 era l'únic hospital de Sabadell junt amb el del c/Creueta, i ja feia anys que funcionava.

Afortunadament, les persones que hi treballen a dins són molt bons professionals i cuiden molt bé tots els pacients, però a una li dóna la sensació que si passés un avió pel damunt, s'ensorraria com un castell de cartes. 

2 kommentarer:

Gon sagde ...

Per si de cas millor que no passi cap avió per sobre.

Que vagi tot bé C!

Petons i moltes abraçades.

Ciutadà K sagde ...

Ànims, guapa!