fredag, august 24, 2012

The thing that shocked me the most

Aquestes últimes setmanes hem viatjat molt molt amb Iceland Air, amunt i avall fins arribar a Nova York d'anada i tornada.
En les pantalles que hi ha als seients per poder veure pel·lícules i demés vaig veure molts eslògans sobre   Islàndia per promoure el turisme. Tenien unes quantes frases amb fotos espectaculars que deien una cosa així com: el més soreprenent d'Islàndia no és el volcà tal i qual que té tants metres d'alçada, el més sorprenent és que hi ha no sé quants quilòmetres de carreteres fets perquè hi puguis arribar.

Doncs jo vaig tenir una experiència similar. Islàndia és una illa molt salvatge. De camí des de l'aeroport a la capital vaig pensar que quan el món va començar, devia ser així, un món gairebé lunar i primitiu. Al dia següent vaig veure Islàndia d'un altre color: verd i blau, i això que jo en dos dies no he vist gairebé res. De tota manera, el que més em va sorprendre no va ser tot això, va ser el fet de que en molts lavabos d'homes (diu el Frej) hi ha canviadors per bebès. I potser m'equivoco, però és el primer país on ho he vist. I és d'aquelles coses que haurien d'estar donades per fet, però que no, que les mames són les que canvien els bolquers als nens.
No sabeu com em va agradar saber que Islàndia, en això, també és diferent.

2 kommentarer:

Laura sagde ...

Ostres, m'encanta! Un motiu més per anar-hi, en podem aprendre moltes coses!

Aquest estiu ens ho vam estar mirant, també, era una possible destinació si la idea principal trontollava. Com que al final vam poder anar al Nepal, Islàndia ara ocupa un dels primers llocs de la llista dels propers viatges, i ara amb més raó. :-)

Bona nit, guapa!

Ciutadà K sagde ...

Sí, a mi també m'encanta! De fet, haurem de còrrer si en volem canviar algun a Islàndia... que l'Abril crei mooooolt ràpid!!!

:P

ben tornada!

(ostres, Polita, no sabia que havies anat al Nepal... vaig cap a casa teva ...)