mandag, juli 02, 2012

Cala Gonone


Marxem de vacances demà. Ningú no es pot imaginar les ganes i la necessitat de marxar que tinc després de les setmanes que he passat. Moltíssimes ganes és poc.
Marxem a Sardenya, al Golf d'Orosei, i més concretament, a un poblet petit petit que es diu Cala Gonone i que sembla no ser gaire turístic, o almenys, sembla ser un lloc turístic per als italians, i ja ens està bé.
Seran unes vacances de platja i llibres, de veure molts peixets, jugar a pales i anar de cala en cala. O sigui, de no fer res de res. Són tan tranquil·les perquè havien de ser vacances d'embaràs, però estic segura que seran igualment unes vacances meravelloses.

Porto el dia comprant cosetes i fent rentadores d'aquelles que ja hauria fet fa dos dies. Se'm dóna fatal fatal fer maletes, però se'm dóna molt bé comprar llibres per llegir :) i en això m'he passat la gran part del dia, en trobar els llibres.
Com que odio fer maletes i ho faig molt malament, he mirat un video per internet sobre com fer maletes, i m'he posat nerviosa perquè trobo que la tia del video s'enduu mil coses i segur que no li faltarà de res, i jo acabaré per endur-me coses innecessàries i segur que me n'oblidaré, com a mínim, de dues importants. La única cosa que han dit que tenia sentit era que, si tot el que t'has d'endur no t'hi cap al llit, no t'hi cabrà a la maleta. Molt llesta.
Jo abans feia llistes d'aquestes xules d'escriure què t'has d'endur. Després feia llistes de les llistes que havia de fer abans de marxar, perquè anava tan atabalada que em perdia. I ara ja passo del tot. Que sigui el que Déu vulgui.
Desapareixo uns dies i tanco telefon i paradeta. Necessito perdre'm ben perduda.
Bon estiu als qui ja tingueu vacances, i als qui no, ens llegim a la tornada.

2 kommentarer:

Ciutadà K sagde ...

Molt bones vacances, senyoreta!

Sempre venen bé, però aquest any, les necessites més que mai!!!

:D

Laura sagde ...

Bones vacances, guapa!!! A disfrutar-les!