mandag, juli 04, 2011

El meu MacDead pro i jo fem una pausa

Dissabte va ploure com mai a la vida no havia vist abans. Va ser com estar al mig del Carib. Va ploure tantíssim i amb tanta mala bava que a estones vam dubtar de si les finestres aguantarien. La tromba d'aigua va caure en una hora i mitja. 15 cm d'aigua al centre de la ciutat. I mentre vèiem una peli al sofà, al nostre despatxet de casa plovia, que vol dir que les finestres van aguantar però el sostre no gaire. Com a conseqüència, el meu fantàstic MacBook pro està mort. S'ha cremat per dins. Avui he iniciat (és que no tinc c trencada per esciure comencat) una batalla amb l'asseguradora que durarà molts dies, en part perquè se'ls ha girat molta molta feina. Per això i perquè d'aquí dos dies marxem dues setmanes a les illes gregues, faig una pausa bloguera. Que tingueu un estiu fantàstic, ens llegim i ens escrivim a la tornada.

8 kommentarer:

Ciutadà K sagde ...

Oh! quina mala pata, tu! veig que les batalles amb les asseguradores són el pa de cada dia a qualsevol part del món, no?

Ei, que teniu una segona residència en algun illa grega? ;)

Bon viatge i passeu-vos-ho molt i molt bé !!!
(no hi vagis amb massa plans pre-fixats, Carol, que ens coneixem... je,je,je)

zel sagde ...

Per pura casualitat he arribat aquí, sortint de ca la Tarambana. I m'he quedat a llegir. I m'ha encantat. Bona troballa la meva d'avui! I per cert, enveja, jo començaré l'1 de setembre, hihihi

Carolina sagde ...

Ciutadà,ja ens agradaria tenir residència allà ja! I no vaig amb cap plan, espectacular,oi? deu ser que m'estic fent gran ;)

Zel, no sé on para ca la Tarambana però m'alegro molt de que t'hagis quedat a llegir. Benvingut/da i bones llargues (segur que merescudes) vacances.

whatateacher sagde ...

Quina ràbia això de la pluja! Bé, passa-t'ho molt bé a les vacances i desconecta de tot.

Sebastian & Laia sagde ...

Quina p....da aixó del pc i la pluja al despatxet :-(
Disfruta les vacances guapa!!!

manel sagde ...

Daurats de sol.Blaus.Blancs.Llum pertot arreu. Carregueu les pil.les.Bon viatge i unes bones vacances sense ensurts de cap mena.

Laura sagde ...

molt bones vacances, guapa!!!

NUR sagde ...

que be!!! grècia.. illes.... disfruta, i no us poseu malalts!!!! Ni un estornut!!!!