mandag, juni 27, 2011

Vacances

Ahir van començar oficialment les meves vacances d'estiu. El curs escolar comença el 8 d'agost, o sigui que em queden molts i molts dies per descansar i carregar energies. L'estiu es presenta carregat de llocs i dies meravellosos, i espero que de sol. Fa una estona escoltava a la ràdio consells per poder dormir millor demà. Avui hem tingut sol i demà tindrem sol i calor. Dijous tornen a baixar les temperatures als 15-18 graus que hem tingut les últimes setmanes, i com que més de 25 graus aquí són la reòstia, la gent necessita consells per aclimatar-se. Em fa una mica de gràcia.

Fa una setmana vaig trobar al facebook una amiga que tenia quan era petita i que vaig conèixer durant les vacances d'estiu, una noia que es diu Laura i que és de Gavà. Ha estat divertit fer memòria de tot el que fèiem i de les moltes cartes que ens vam enviar durant anys. Es va enamorar d'un noi franceset que era molt xulo tot ell. Li agradaven els Pimpinela (senyor déu meu). Recordo perfectament pregar-li que no em cantés més Pimpinela, que per molt que insistís no m'agradarien. Ens passàvem les tardes a la piscina amb el meu pare, trobant tresors a la part més profunda fins que la pell ja no se'ns podia arrugar més. 

Quan estic tranquil·leta (no passa sovint) no em vénen cançons al cap, però quan estic contenta sí, i com que l'estiu i el solete em posen de bon humor, em ve al cap aquesta cançó que jo no sé perquè sempre sempre relaciono amb l'estiu. 
Ja sé que la majoria de vosaltres no teniu vacances, de fet, les començareu quan jo les acabi, però de tota manera, espero que tots tingueu un bon estiu. I ja sé que fa molta calor per allà, si us plau, no m'ho poseu als comentaris que m'entra mal de cor :)

7 kommentarer:

manel sagde ...

En aquests dies d'esbarjo i de dolce far niente ,que puguis volar tot el que puguis.
I per aquí tants dies de "reòstia" s'ens fa una mica faixuc.Espero que això que dic et serveixi de consòl ,per que més que mal de cor el que ens produeix de vegades es mal de cap,i una mica de fresqueta no ens vindria gens malament.
Que tinguis unes molt bones vacances.

NUR sagde ...

A mi tb m'agradaven molt els Pimpinela!!! jajajjajaja, en serio!!!!! Disfruta molt de les vacances, relaxa't, i quina putada començar de nou el cole el 8 d'agost!!!!! Estos danesos son molt raros!!!

Carolina sagde ...

Gràcies Manel! Si tu m'envies una mica de calor et pots endur la fresqueta de per aquí ;)

Nur, fatal, això dels Pimpinela és una taca negra al teu expedient ;p I no, está bé començar a l'agost, tres mesos de vacances, sincerament, no calen, ni als pares ni als nens. I a més, tenim les mateixes vacances que vosaltres, però molt més repartides durant tot l'any, cada dos mesos o dos mesos i mig hi ha una setmana de vacances, no està mal, no?

Laura sagde ...

molt bones vacances, guapa!!!! ara ja podràs aplicar-te allò del dolce far niente! :-)

descansa molt, fes el que et roti i a disfrutar-ho!!!

muà!

manel sagde ...

je,je.Diguem qué,quan,i a on, per fer aixó del intercanvi que proposses.Encara de moment ho veig difícil.Repeteixo; unes molt bones(i caluroses) vacances.

Ciutadà K sagde ...

Bones vacances, Carol!! què passis uns feliços dies 'de no fotre res'... que t'ho has ben guanyat!!!

Baixareu algun dia abans de tornar a la feina? mira que si en poguéssim veure... voleu venir pel Delta? :D

A gaudir!!
(ai, els Pimpinela... per favooooorr!!)

Carolina sagde ...

No ciutadà, aquest any no venim a l'estiu, no ens queden dies i la família ve cap aquí a finals de juliol, però no pateixi que algun dia ens veurem, n'estic segura :)