tirsdag, august 05, 2008

ja està aquí ja arriba la tardor. L'arale no, la tardor.


Doncs ja se n'ha anat a fer punyetes. La caldúfia que feia 4 dies comptats que durava ha decidit marxar i deixar-nos amb pluja vent, jaquetes i mocadors de coll abans de treure les bufandes. El que sigui per no pensar en l'hivern fred i fosc que se'ns plantarà d'aquí 4 dies i se'ns menjarà a tots.

A mi, m'és igual, avui ja en queden només tres, i d'aquí no res estaré a l'aeroport palmeril de Barcelona, agafadeta del braç de la Samari i amb ganes de dormir dormir dormir. Perquè estic tan cansada, que és la única cosa que tinc ganes de fer. Dormir mentre escolto les vostres veus de fons i penso que aquell sofà verd de pana setentero que teníem a casa meva era el millor per fer migdiades.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Doncs ja pots venir amb tirants i flip flops, guapeta, que aquí fa una calda de ca l'ample!I podràs dormir en una habitació amb persiana, tot un luxe ;-)Aaaix, que ja queda poqueeet!
Petons!

la divina sagde ...

Ep! Que vindràs de visita a Barcelona? Molt bé! Jo crec que amb la il·lusió que et fa veure la família no notaràs la calorassa :) petonets!

neska polita sagde ...

bona retrobada, bonica! a disfrutar-la.

un petonàs!