torsdag, juli 24, 2008

tu ets a o ets B?


La primera vegada que m'ho van preguntar no entenia res... que si sóc A o sóc B??? Què vol dir això? És que hi ha hagut persones A i B tota la vida i a mi encara no m'han classificat o què? I jo què sóc?
Sembla que les persones A són les que prefereixen anar a dormir aviat i estan fresques al matí, i a les persones B, més aviat jo, els costa un ou llevar-se al matí però funcionen millor de nit i poden estar-se fins les 3 de la matinada com si res.
Jo no sé qui s'ho va inventar això, però em resulta motl graciós que la gent em pregunti ets-persona-A o B? Com si hi hagués una mena d'apèndix classificatori mundial on tots haguéssim de ser o A o B i no hi pugués haver, per exemple, persones M.
Ja diu una mica de com són la gent per aquí a vikinguilàndia.
I tu què ets?

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

ai, que raros que són allà dalt, eh... i això qui t'ho ha preguntat?

jo tinc dies A i dies B. últimament estic pendona i diríem que sóc més aviat B, però després de molts dies B necessito un parell de dies A. de fet, últimament tinc nits B però em veig obligada a tenir matins A, que a les 8.15 ja fitxo!

això m'ha recordat ma cosina quan era petita: tu tens pito o vulva? hehe.

Unknown sagde ...

Quina cosa més rara, jo tampoc ho havia sentit mai a dir això de persones A i B. Doncs jo abans era B, no hi havia manera d'anar a dormir i vinga patir i renegar quan sonava el despertador,però d'un temps cap aquí sóc A, no hi ha dia que al voltant de les onze del vespre no comenci a fer cops de cap...això sí, al matí estic com una rosa!

Anonym sagde ...

A mi també m´ho van explicar aixó...recordo que vaig pensar "aquests danesos son raros raros raros".

Jo abans era B, amb la qual cosa els dies a Dinamarca es feien massa curts...Aixi que em vaig acostumar a anar dormir aviat per matinar i aprofitar el dia i ara, tot i que ja fa uns anys que soc a Barcelona, la feina es meva per no adormir-me al sofà...

Carolina sagde ...

us feu grans nenes... l'edat us ha tornat A's.
Tot cristo ho diu, polita.
Si per exemple dius: aix, avui estic cansada. La gent et diu: qu no has dormit bé? Tu què ets, A o B?
Jo sóc Zeta, senyora, jijiji.

MARTONA sagde ...

mira ke son raros raros i una miketa cap kuadrats no??!! Doncs jo bonica meva sóc A + B + tot el ke s'em posi per devant.... i ke ??? jeje
patunets

Carolina sagde ...

Jo avui dec ser NY, per no haver dormit ni un minut. La nit del lloro, com als vells temps :(

whatateacher sagde ...

Jo sóc més B que A, tot i que amb el nen, em veig obligada a portar vida d'A. Normalment sóc AB, perquè me'n vaig a dormir tard i em llevo d'hora. Què hi farem?