tirsdag, juli 01, 2008

llibres

Necessito llibres d’estiu. A poder ser de tapa tova i format petit, no totxos. S’ademeten consells, noms i llengües de tot tipus. M’ajudeu?

10 kommentarer:

neska polita sagde ...

mira, jo demà deixaré a la gemma "novecento", de l'alessandro baricco. és un monòleg molt maco (pel meu gust, clar). en van fer la pinícula: "la leyenda del pianista del océano". jo te'l recomano. no sé com el van traduir al català o al castellà...

bona nit, bonica! un petonet!

neska polita sagde ...

i paul auster, també. d'aquest crec que n'hem llegit algun alhora, pot ser? el de "brookylin follies", crec. si no, també te'l recomano! :-)

Carolina sagde ...

el segon ja me l'he llegit, el primer que dius, aquest de novecento no, apuntat! :D gràcies! Nena, deus ser la única que em llegeix. La meva familia admira la teva fidelitat.

Mònica sagde ...

que no és l'únicaaaaa, jajajaja, el que passa és que a alguns ens fa mandra mandrota o t'escrivim directament al mail, sí o no??? jo sóc una fidel lectora del vikingsexist, tu yuru!

jo et recomano strangers on a train (Patricia Highsmith) o algun així distretet que no faci pensar gaire :) Em deixaràs Never let me go? des que vas dir que te'l llegies que en tinc ganes :)

ptonets moltssss
muacks

Carolina sagde ...

homeeeee, però si n'hi ha més!!! ;)
Te'l porto a l'estiu, no problem.
pitons reina, moltes ganes de veure't!

Mònica sagde ...

Eooo!

(només perquè vegis que t'he llegit, jijiji)

:P

Anonym sagde ...

hehehe!!!

i el còmic? t'agrada el còmic? jo he descobert el david rubín, que, a més de ser gallec i estar bo, dibuixa bé i té històries maques. i un tal jeffrey brown, que fa còmics molt guais sobre les seves històries d'amor.

Unknown sagde ...

Ep bonica, doncs jo et recomano "29 Dry Martinis", son 29 històries curtes relacionades amb aquest còctel, escrites per gent com el Bigas Luna o el Màrius Carol, lectura totalment estiuenca. També et recomano els 24 contes del Murakami "Sauce ciego, mujer dormida", encara que el format no és petit. Neska, coneixes el llibre de Paul Auster "Creía que mi padre era Dios"? hi ha històries tan conmovedores que m'han fet saltar les llàgrimes...en fi, bona lectura!!

Unknown sagde ...

Per cert Carol, jo ja estic gaudint de les aventures del Marquès de Carabas, amb la llum de pallasso al costadet del meu cor :_)

Carolina sagde ...

Els del Murakami ja me'ls he llegit... apuntat els c`cotels, la patricia i els còmics.
El marquès de Carabàs? Que bé!
Encara tens la llum de pallasso!!!!!!!!!
No sabia que encara existia :_)