torsdag, juni 12, 2008

promeses incomplertes

Ai sí, polita, tens tota la raó del món... és que volia posar fotos, però no he tingut temps de descarregar-les. Ja us posaré les promeses fotos del llac + cap de setmana de guays tot junt, valens?
És que vaig de cul de cul, entre la feina, i els examens i les visites.
La meva mare i la meva germana han portat una tonelada de somriures i abraçades, entre moltes altres coses, totes bones, i m'han carregat d'energia positiva per aguantar una miqueta més per aquí dalt. El temps va ser tan bo que la moni es va cremar de passejar per la ciutat, i vam poder fins i tot fer una barbacoa al parc, mirant cap al llac, i totes les coses que en aquest país es poden fer dues setmanes l'any, quan el sol es deixa veure.
Com sempre passa, s'han endut el sol i el bon temps, i també una mica de la meva alegria, que cada cop que els dic adéu em poso malalta.
També han portat tovalloles i me les han deixat aquí. I les oloro cada dos per tres. Fan olor a casa, i a sol, i a net, i al cafè amb llet del matí de la meva mare :_)
Ja les enyoro moltíssim. Ningú no és perfecte, que canta el teu amoret, oi, polita?

3 kommentarer:

neska polita sagde ...

ningú no és perfecte, ja no te faré pus cançons...

però saps què canta, també?:

i arriba un dia que sa vida és un teatre que se diu felicitat, primavera i trinaranjus amb qui més has estimat!

:-)

i també canta alegria, i t'estim, jo volia fer un reggae, t'estim crec que això és més un vals... i de vegades me passa que te mir, i platges amb cocos que suren, i fons de corall i jardins...

doncs això, queda't amb les lletres maques i olora tovalloles.

un petonàs!

Carolina sagde ...

fet! em quedo amb les maques :)

Unknown sagde ...

Doncs per aquí vinga menjar pa i dolços de dinamarca, mentre recordem la barbacoa, el Tívoli, el passeig en barca i els carinyets que ens han donat la Carol, el Frej i el Copernicus...aaaaaaix que bonic, el cap se setmana ha passat en un plis, menys mal que l'Agost arribarà aviat, aviat :_)