lørdag, maj 17, 2008

kildekrog




Aquest cap de setmana passat vam tornar a la casa d'estiu de Kildekrog per prendre el sol i oblidar-nos de les presses. Sempre dic que és una casa amb un encant especial, i és veritat. Aquesta vegada, vam tenir la visita inesperada al jardí d'un gat, un ànec i un faisà, que van arribar per separat en plan músics de Bremen. A banda d'això, vam començar un puzzle de 1500 peces que més que un puzzle és un malson. Però feia tant de temps que no feia puzzles, que em van venir al cap coses precioses d'aquelles de quan érem petits. I us poso aquí una foto del rødgrød med fløde, la típica parauleta dels collons que tots els danesos et demanen que diguis quan només saps dir hola, adéu i gràcies perquè és impossible de pronunciar. Ara ja no, però fa un temps ho era. Doncs és un postre de maig-juny fet de riubarbo (no sé com es diu en català ni ho trobo) i maduixes i crema de llet. Aquí, com que la resta de l'any totes les fruites i verdures són del sud d'Europa pq aquí només hi ha tubercles i fruits del bosc, a l'estiu aprofiten moooooolt el que tenen, per raret que sigui. I és divertit, perquè no dir-ho.

4 kommentarer:

UnderPressure sagde ...

Pues para mi sigue siendo impronunciable. Ademas, cuando se ponen tan graciosos para que digamos la puta "roddlod med dlog" o lo que sea les digo que para divertirse a nuestra costa, mejor que vayan al cine o al circo, y no nos hagan decir gilipolleces jajajaja.

neska polita sagde ...

estic molt contenta perquè se't llegeix molt relaxada i tranquil·la, i me n'alegro molt. :-)

que gaudiu molt de les maduixes aquestes i dels visitants que teniu al jardí!

un petonàs!

Anonym sagde ...

En català es diu "Ruibarbre"...

Carolina sagde ...

ruibarbre, sí senyor!
Gràcies neska, ho estic :)
Malaguita a ver si alguna vez dejas algun comentario que no sea azaborío!!!! Va, que llega el buen tiempo, un poquillo de positivismo, vaaaaa.