onsdag, december 05, 2007

brunekager


Que què fa la gent a Dinamarca per Nadal? Doncs celebrar-ho molt, des de l'1 de desembre fins el 24, molt. Qualsevol excusa és bona per fer un julefrokost, i vinga sopars i dinars de Nadal amb companys de feina, amb amics, amb gent que estudiava amb tu, amb la gent que compartiu hobbies... la qüestió és beure i beure i beure.
També hi ha la cara més amable de la festorra, que consisteix en quedar amb la familia i fer galetetes, i pastissets de Nadal, i posar espelmetes per tot arreu i fer que tot sigui acollidor a matar, com més pastelós i més espelmetes, millor, o sigui, hyggeligt, que és la paraula danesa per excel·lència i que al desembre es deu dir unes 20 vegades al dia.
Això és el que em toca fer a mi d'aquí uns dies, galetetes a ca la iaia nazi amb oncles i cosines. He de dir que tenint en compte que el sol se'n va anar de vacances ja no recordo quan i que a les 16h de la tarda ja és negra nit, no hi ha gaires coses més a fer.
Espero que almenys, després, ens les puguem endur.

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Noto un cert sarcasme a les teves paraules o és paranoia meva?? Doncs en comptes d'endur-te les galetes més val que et facis amb els licors... No, no, no és un bon consell, millor les galetes. O potser pots remullar les galetes al licor. Jope nena, que a mi també m'estressa això del Nadal :p

Anonym sagde ...

tí! suca les galetes al licor! mmm! :-)

Anonym sagde ...

quina paint!!!

osti, que macu el copernicus, pa comérseloooo!

Brooklyn Follies em va encantar moooolt!!!

vaig de cul, nena, ja comencemmmm

ptonets moltsssss!

Unknown sagde ...

Hola! Primer unagaleta i després el licor. A veure si les podem provar aquestes galetes. Auquest any em sembla que només tindrem un sopar amb la "megafamilia", a Can Barnola, doncs la Luisa no podrà. Ah! Que no veus el sol, i què esperaves? Has de saber que aquí estem tocant els 20 graus així que no oblidis el bikini i les ulleres de sol. Petonets!!
PD: Millor?

Carolina sagde ...

ah nooooooooooo? Què vol dir que la luisa no podrà???? Per què????
Val, suco galetes al vi i me'n porto unes quantes.
millor... pse pse, sí, diguem que millor, tot i que encara no han trobat el què.
petons a tots :)

MARTONA sagde ...

Piru!! a mi me guardes una galeteta que ja saps que m'agraden molt !! i el licor ens el prenem a casa meva que d'aqui poquet ja et tenim per aqui!!! patunets ;)