torsdag, november 08, 2007

cagarela


El meu dentista és el cosí del Bilbo. Segur. O sigui és que l'he vist i el primer que he pensat és 'osti, el meu dentista és un hobbit'.
És molt fort, però és així. I és que és igual el tio, els mateixos cabells i tot.
Cagarela de la bona eh, això d'anar al dentista a un altre país.
M'han fet una neteja. Jo estava preocupada perquè pensava, ara veuràs, com explico jo en danès tot el que el meu dentista català m'ha fet. I cap problema, perquè resulta que la dona que m'ha fet la neteja feia exacatment el mateix temps que estava a Dinamarca que jo, i parlava raro raro raro, així que jo no sé si ella m'ha entès a mi, però jo a ella no gaire.
I el Bilbo allà, esperant la radiografia, fent saliva pensant en totes les caries. Es veu de seguida que és d'aquells homes que li agrada el marro. Doncs s'ha ben fotut, perquè només tinc un foradet, araaaaa, m'ha dit que és un foradet preciós. Me l'ha ensenyat i tot. Jo no veia res de res però li deia 'osti sí, i tant, mira, aquí aquí'. L'home tota l'estona, 'la veus aquesta línia fosca, la veus la veus la veus????'. Amb una il·lusió, que qualsevol li diu que no. I després pensava de tornada a casa que a saber què ens foten els dentistes a la boca, perquè clar, quan et fa mal, sí que ho saps, però quan et diuen, a la 6 plus tens un foradet. I tu dius contenta 'vale, tapi-me'l senyor' i vols ser amable perquè saps que el senyor dentista et pot fer un mal que t'hi cagues, i a la vegada el veus com un miniheroi perquè et pot salvar d'un mal posterior pitjor, quan el foradet es converteix en foradacu i el mal de queixal et converteix en potencial assassí.
No sé si tinc un foradet al 6 plus, però el 3 de desembre hi torno.
A veure com arriba l'home a veure'm la boca. Com no m'estiri al terra...

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Òsti tu, sembla que després de tot ha anat força bé, no? I no t'ha donat un atac de riure quan has vist que el dentista era el cosí del Bilbo? Perquè potser una bona manera de que tingui una panoràmica de la teva "boqueta" és que comencis a riure pels descosits ;p Clar que anar al dentista no és per riure, no, a mi em funciona de conya com a laxant...

neska polita sagde ...

quin dentista tan trempat, tu! a mi el meu no em vol veure i em fa fora de la consulta perquè diu que amb mi no es guanyarà la vida.