mandag, oktober 08, 2007

jeg har ondt i ryggen


O sigui, que tinc un mal d'esquena de ca l'ample, que ja dura unes tres setmanes. Hi ha dies que m'han entrat fins i tot ganes de plorar estirada al llit. Estic com una iaia... tinc les costelles que sembla que no em puguin aguantar, i em fa pupa fins i tot portar la bossa a la mà :'( Ja no sé si tinc mal de caps de no dormir o del mal d'esquena, o de tot.
Avui tenia hora amb la meva doctora. Aconseguir hora és missió impossible, perquè visita només tres hores tres dies a la setmana, i no hi ha manera de que ni tan sols agafin el telefon. Aquest matí l'infermera amable m'ha telefonat per dir-me que la doctora estava malalta. Que també tenen dret, ja ho sé, però collons, precisament avui... portava dies i dies esperant.
La setmana passada vaig demanar hora a una fisioterapeuta. Com que treballa en un hospital, doncs va ser difícil trobar una hora que ens anés bé... tenia hora per demà al matí. I ara em diu que el seu fill està molt malalt i que no sap si em podra atendre. Que ja em trucarà a les 8h per dir-m'ho segur.
Dic jo, que si hi ha algú mes que em vol donar pel cul avui, que s'esperi a demà, i així almenys no està tot tan concentrat, valens?

4 kommentarer:

UnderPressure sagde ...

Mille va a una fisioterapeuta muy buena y no muy cara, porque tiene a menudo dolores de espalda. Si quieres le pido info.
Tambien en Valby, a ver como te lo explico, una boca calle de Valby Langadde donde estan los estudios esos de cine de Nordisk Film, alli hay unos fisioterapeutas tambien. Ahi fui yo una vez que me dolia la espalda y me ayudo.

Carolina sagde ...

Bueno, gracias, al final he podido ir.
Estoy planchada, duele mucho mucho pero que mucho :'(

Anonym sagde ...

hola, bonica!

m'alegro que al final t'hagin pogut agafar, espero que ara ja estiguis millor. un petonàs de cura sana!

Anonym sagde ...

Com te trobes avui, carinyitu???

molts ànims!!!!!!!!!!!!!
muacks