fredag, oktober 05, 2007

Així qualsevol


...és clar, si jo tingués una fada i un camí de lloses grogues jo crec que tot seria més fàcil, i sabria per on tirar sempre, perquè tindria el caminet ben marcadet, i estaria protegida contra els encanteris danesos dolents. Així qualsevol!

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Guapetaaa, però seria molt avorrit això de tenir el camí ben marcadet! I a més, això que a tu et diguin per on has d'anar i el que has de fer en tot moment...vaja, que als tres dies engegaves a la fada a pastar fang, que ja ens coneixem, nena-india :p Bon cap de setmana!

Anonym sagde ...

jajaja, la muniqueta té tota la raó!!!!!!! molt caminet molt caminet però a tu t'encanta l'aventura i no saber quina serà la propera passa, no ens enganyem :P

Però tens una mica de raó, jo també ho he pensat moltes vegades, que tot seria molt més fàcil si algú ens digués per on tirar (o com a mínim veure per un foradet què ens passarà en el futur si agafem el camí A o el B, o el C!). Però ja que encara no s'ha inventat el sistema per poder-ho fer, gaudim de l'emoció de triar per nosaltres mateixos, que en part som afortunats de poder-ho fer (hi ha molta gent que no pot dir el mateix).

Penso també -posats a filosofar- que moltes de les habituals crisis existencials que tenim es deuen en part perquè tenim tants camins per triar que no sabem si el que estem seguint és el correcte, o què passaria SI...

El que em consola és saber que si la cago, com a mínim ha estat perquè JO vaig DECIDIR tirar per aquí.

Carpe Diem!!!

Carolina sagde ...

Ui, moniquetes, a mi se'm dón afatal això de triar... la part bona de tot plegat és que quan les coses van molt bé (i no puc dir que a mi em van malament, sinó que us enyoro una jartá) aleshores també pots dir.. fiiiiiiiiiu, menys mal que vaig triar bé.

És que jo ja he triat malament uns quants cops... o no, no sé,la veritat és que de tot s'apren i això som, el resultat d'un conjunt de decisions. No? ;)

Anonym sagde ...

... la veritat es ke tenir sempre el caminet akest no seria divertit... però la veritat es ke ara mateix EM FA MOLTA FALTA!!! pk no tinc ni punyetera idea d'on sóc!!!
.ah!!!... estic d'acord amb les Monikes... pobre fada si la tinguéssis amb tu!!! ja l'hauries enviat a algun altre conte ;-).. supospo que de tot això n'has après molt i ke cad vegada triaràs millor el camí!
molts patunets!!